Fire Arrow'da Khergit Sorunu!!!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Kül Tengri

Sergeant Knight at Arms
Ben Fire Arrow Modu kullanıyorum.
Lord Kastor için Rodokları yıktım.Hala benim yaptığım krallığın mareşali olarak duruyor.(İşine geldi galiba :D )
Bu ne zaman gidecek ve benim onun sayesinde krallığıma bir nevi Rodok İsyancılarına aldığım lordlar Lord Kastor Rodok Krallığı mareşali olunca ona mı geçecekler?

Kergit Hanlığı'nı yıktım ama 4 köyleri kaldı.Lordlarından çoğunu aldım ama hala bazı kalanlarda var.
Karakterlerden isimlerine gelip bakıyorum nerdeler diyo.Bilinmiyor diye.Taraflar yazan yerden bakıyorum Kergit Hanlığı duruyor ve yıkılmamış.
Bunu düzeltmenin yolu nedir?

Evet köyleri mi yağmalayayım ? :D
Sancar Kağan falan kayıp zaten.Kaldım öyle çok geniş bir araziye sahibim Rodok ve Kergitlerin birleşmiş hali...

Bende Rodoklulara isyanda yardım etmiştim türm rodoğu almıştım ama yine yıkılmamıştı. en sonunda haritada gezerken lordların küçük guruplarla gezdiğini gördüm.CTRL+T yaparak tüm rodok birliklerini yendim ve rodoklular yıkıldı.İsyan başarılı oldu. Sende etrafa iyi bak!

kergitleri yıktım ama 4 tane köy kaldı demişsin.köyler zaten kale ve şehirlere bağlı değil mi???şehri alsan köyün sana geçmemesi gibi bir ihtimal mi var yoksa  :?

hiç krallık fethetmedim. açtığım karakterler hep kısa ömürlü olduğu için pek bilmiyorum tavsiye vermesem daha iyi olur. ama lordlarının hepsi haritada biryerdedir belki hepsini esir alırsa tam fethetmiş olabilir.

Konudan ümidimi kesmiştim ama hortlatmışsınız :D
Bugtur büyük ihtimalle yada lordları çağırmadan esir almadan falan direk fethettim böyle bir sorun oldu.Hiç kale veya şehir yok.Sorun o lordları yakalayabilmemde yoklar ortada.Yine Fire Arrow'da başka bir saveye başladım.İsyan başlattım Vaegir e sonra Swadya'ya 1 gün geçti isyanın sonuçlandı dedi öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Yeri değil ama sormak istiyoerum arama butonundan arattırdım fire arrow modu yok başka SOD Mini modu geliyor oraya bi yardım plssss bana downloadı soleyinnnnnnn

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom