Fen !!

• Thread starter Thread starter naruk
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

naruk

Arkadaşlar 8. sınıftayım ve fenden proje aldım. İnternette pek güzel bir şey bulamadım bende size sorayım dedim.
Bana ucuz ve eğer mümkünse basit bir fen projesi önerir misiniz ? (Hoca orijinal şeyler istiyor :D )

ha uygulamalı mıydı. vallaha bizimde böyle uygulamalı bir ödevimiz vardı. ben şahsen bir maket ev yaptım sadece geri kalan herşeyi sunumda anlattım. illa uygulanması gerekmez. fikir de çok önemlidir. dedim 90 verdi :D

ama hoca direk uygulamalı istiyorsa daha basit yapacaksın mecbur.

Ses konusuyla ilgili sana öneri yapabilirim , 5-6 tane soda şişesi al ve onu güzelce süsle hepsini de diz bir tane kartona (sağlam olsun) sonra onları bantla götür hocanın yanına sırasıyla seviyesini değiştirerek herbirine su koy ve üfle :D Anlarsın zaten konu da öyle sağlam.

Yap iyisinden bi dna modeli al 100 ü kimse itiraz etmez nasıl yapılır diyosan
http://www.youtube.com/watch?v=IN3tBkk8UjQ

Realist Kupa said:
Yap iyisinden bi dna modeli al 100 ü kimse itiraz etmez nasıl yapılır diyosan
http://www.youtube.com/watch?v=IN3tBkk8UjQ
+1

Bizim fenci kendisi veriyor konuları.Ben verdim bile projemi.

Mıknatısları Anlat Güçlerini Göstermek İçinde 1 Büyük 1 Küçük Mıknatıs al. Büyük olanı bir tahtaya yapıştır (A4 boyutunda ve azıcık kalın olursa iyidir). Sonra Ufo Modeli yap Ve Küçük Olanı Altına Yapıştır ama zıt kutuplar olacak şekilde. Bu Sayede Ufo Modelin "Uçuyormuş" Gibi Gözükecek.  8-)

Bunu 7. sınıfta Yapmıştım, Hoca Benden İzinsiz Kermese Çıkartmıştı Sonra 50 Tl'ye alıcı buldu. Ertesi gün beni çağırıp "Modelini Kermese Çıkarttım buda.." falafişman 10 tl vermişti  :evil: . İşte buda böyle bir anımdır.

:D Saolun fakat fen hocamız çok gıcık böyle icat gibi bir şey istiyor öyle kolay şeyleri kabul etmiyor.
(Örnek : Çocuğun biri matkapla elektirikli bisiklet yapmıştı.)

NOT: Zaten projeyi de isteyerek almadım mal sınıf hocamız sen fen den alcaksın projeyi dedi.

Edit : Cevaplarınız için teşekkürler pazartesi günü fen hocasına danışacağım.Konu kilit. 

cf15.jpg
Bu tarz telefonlarda bir düğme buluyor.Bu düğme telefonu çalmasını sağlıyor.Bunun aynısını TV kumandası için yapabilirsin.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom