Fatih Tablet Sorun(Başka Bir Sorun)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

ß@LK€$

Sergeant Knight at Arms
Beyler komşumuzun oğluna okuldan şu General Mobile e-tab 4 vermişlerdi. Dün Akşam bana getirdiler

Çocuğun söylediğine göre:

Geliştirici seçenekleri olmadığını ve onu aşmak içn usbdebug adlı programı google playden indirmiş. Orda geliştirici seçenekleri ayarlarının hepsini kurcalamış anlaşılan. Söylediğine göre Ekranı ikiye böl mü ne varmış. ona tıklamış. Çıkan pencereden 720X bilmemkaç  ekran çözünürlüğünü seçmiş ve tablet otomatik reset atmış. açılınca tekrar atmış atmış hep böyle devam etmiş şarj bitene kadar.

Banada şarjını fulleyip getirdiler.Hala daha tablet açık ve reslenmeye devam ediyor nabcaz ya.

Bu gm tabletlerde bilgim sıfır olduğundan elinize düştüm :smile:

Root alıp bunları yapmayı deneseydi diyevemde çocuk nereden bilsin.
Bilgisayara bağlıyıp root almaya çalışsana bi?
Root için programlar oluyor bi araştırıver.

Bu sorunu yaşayanlar varmış ama kurcalamaktan değil. kapanıyor ve hiç açılmıyor. Deneyenler olmuş çözenler var çözemeyenler var. Factory reseti 50 kere yaptım. Siliniyor demesine rağmen sıfır silme. kullanıcılar hala duruyor.

edit:

root biliyor galiba. Sözünü açmıştı önceden. Root işini ailesine soracam. Garanti kapsamından çıkmayı kabul ederlermi acaba.

Açılma sorunu çözüldü fakat:

Ayarlardan sıfırlama yapacaktım. siliniyor bölümünde kaldı bu seferde. tableti kapatıyorum. açtığımda siliniyor diyor hep. bekliyorum. kendisi resetliyor yine aynı sorun. Siliniyorda kaldı bu seferde.

viva la bam said:
Recovery'e alıp fabrika ayarlarına döndür.
(Ses açma veya kısma ve güç tuşlarına basılı tutup recovery'e girilmesi lazım.)

Sorunu çözdüm. Daha doğrusu Çözmedim otomatik olarak siliniyor kısmını atlattı. Yinede herkese çok teşekkür ederim.

Yardımlar için özelden mesaj atabilirsiniz.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom