Fan Sitesi Kuruldu ama Bi Problem Var

Users who are viewing this thread

Mount&Blade Fan Sitesi Kurduğumuzu Biliyorsunuz Bir Kaç Gündür Tüm Zamanımı Bu Siteye Harcadım (harcadıK) Ama Fark Ettimki Kimse Destek Çıkmak İstemiyor.

p4WnP0.png

"Taleworlds Forumlarında olmayan konuları,bölümleri bulup açmak ve daha eğlenceli bir forum yapmak.Yardım,Mod Dersleri,Mod Talepleri ve Güncellenen Modlar Hakkında bölümlerimiz zaten var biz daha çok kişiyle öz konular açıp daha çok kişinin yararlanmasını istemekteyiz."

1PgEEB.png

"Her Forumun oldugu gibi bizimde kurallarımız bulunuyor fakat Taleworlds Forumları ile kurallarımız aynıdır birkaç kural değişikliği tabikide vardır ama kuralların %90 Aynı olduğundan yokluk çekmeyeceğinize garanti verebiliriz."

YPN6aj.png

"Şu Anda 43 Konuda 110 Adet Mesaj Bulunuyor."

Eğerki Destek Gelirse Üye Sayımız Artarsa Çok Yakında Çekilişlerimizde Başlayacaktır.

Destekleriniz Bizim İçin Önemlidir!

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Eğer 1 tane konu açsaydın , yazdığın yazılar imla kurallarına uysaydı ve mantıklı olsaydı emin ol şuan daha fazla üyen olurdu ve daha çok tutulurdu.Ayrıca Klasik Mount&Blade means what?

Arkadaslar Adam Size Saten Zorla Gelin Demiyorki Siz Kendiniz Gelin Güvey Oluyorsunuz. Ayrıca Hiç Dikkat Etmiyorsunuz Ama İngilizce Forumdan Giriliyor Türkçe Foruma Yani Türklerin Forumu kategori Durumunda Arkadas Diyorku Neden Türklerin Kendi Sitesi Olmasın ? Azarlıcagınıza Yardım Etmeye Çalısın Saten Bundan Kaybediyorsunuz Hiç Yardımcı Falan Olmuyorsunuz Ben Yabancı Forumlardada Dolasıyorum Herkez Birbirine Yardımcı Oluyor İsterse Aynı Forum 100 Defa Acılsın Arkadasım Ben Sana Destek Oluyorum İnsanlah Forumun İstedigin Kisi Sayısına Ulasır  :!:

Back
Top Bottom