Fallout Serisi

Users who are viewing this thread

Sanırım pek çok liderin böyle imzası varmış. Nerede gördüğümü hatırlamıyorum da öyle herhalde. Aklıma ise madem böyle liderlerin imzaları var neden RTE'nin imzası yok diyor insan..

Gece gece gülesim geldi sizinle paylaşayım dedim :razz:
 
Aynen de, biraz zor gibi. Ne zaman birileriyle çatışmaya girsem en az 2 kere ölmeden kurtulamıyorum, hiç Stimpak kullanmayıp cimrilik yaptığım için olabilir tabi o.

Grafikler bence gayet güzel, Skyrim'den iyi yani, daha ne olsun.

Diyaloglar eski falloutlara göre biraz fos olmuş, tek kelimelerle adamın ne diyeceğini kestiremiyorum bazen, söylemek istemediğim şeyleri söylüyorum. Eski diyalog sistemi daha iyidi bence, şimdi charismanın da çok bi havası kalmamış.

Crafting sistemi güzel olmuş, orda burda ne zaman junk görsem topluyorum direk, çantanın çok dolu olma sıkıntısı çekiyorum sürekli, birşeyleri atasım gelmiyor, yürümek de eziyet.
 
Diyaloglarda kısa kısa değil de tam olarak ne söyleyeceğini görmeni sağlayan mod var. Oyun fazla basit, power armorsuz bile basit. Fallout 3'ten iyi ama hala New Vegas favorim.
 
nesi basit la ben mi oynayamıyom acaba herkes basit basit diyo bana gelen geçen tek atıyor anlamadım gitti düzgün silahım da yok elalem sniper falan buluyor ben hala 10mm pistol + pipe rifle geziyorum
 
melee yi bi yerden fırlayan mole ratleri öldürürken kullanıyorum ben, birdden PAAAT diye yerden çıkıyor çok korkuyorum ya

o değil de korku dedim aklıma maymun geldi böyle iki elinde metal olan bateri gibi bi enstrüman var ya ondan tutan bi maymun oyuncağı gördüm 2 tane böyle yanına yaklaşınca birden gözlerinden ışık çıkıp kafasını kaldırıyor o nedense aşırı korkutuyor beni hele ilk gördüğümde korkudan sandalyeden düşüyodum

 
Survival BETASI Steam'e girdi.
Önemli uyarı, BETADA BÜTÜN MODLAR DEVRE DIŞI. Beta test için var ve test etmeyenlerin oynamaması gerekiyor. 1 Ay içinde eklenecek oyuna tamamen.
 
DLC'ler beta update aldığım için mi satın alınmış gözüküyor yoksa Bethesda bana kıyak mı geçti :party:
Uploadlaması uzun sürüyor diye Steam Cloud'ı kapamıştım gitti saveler...
 
Kusuruma bakmayın, nereye yazmam gerektiğini bilemediğimden buraya yazıyorum.
Fallout serisine başlıyorum ve 3. oyunu sorunsuz bir şekilde yükledim ve play'e bastığımda küçük pencere kapanıyor ve soldaki simge de eşitleniyor deyip oyuna girmiyor.
Oyunu sildim, ekran kartımı güncelledim, oyunu tekrar yükledim ama yine aynı sorun oyuna girmiyor.
Yardım edebilecek var mı?
 
Bu verdiğin link ile geleni indirdim ama kurulmadı hata verdi "cannot find your fallout
This Usually means you haven't run fallout 3 yet, please do so now before running Games for Windows Live Disabler again" diyor.
Not: Sorun çözüldü dostlar.
Benzer sorunla karşılaşan https://steamcommunity.com/app/22370/discussions/0/864956555011164413/ linkteki direktifleri yerine getirsin.
 
viva la bam said:
Diyaloglarda kısa kısa değil de tam olarak ne söyleyeceğini görmeni sağlayan mod var. Oyun fazla basit, power armorsuz bile basit. Fallout 3'ten iyi ama hala New Vegas favorim.

Böyle düşünen tek ben varım sanıyordum. New Vegas'da gezmek nasıl desem adamın içine bir duygu işliyordu. Oyundan tamamen kopuyordum. Fallout 4 de bu havayı hissedemedim.
 
Bence çevre yeterince wasteland havası vermiyor fallout 4de.  Çevreye baktığımız zaman heryer rengarenk bazı kaplamalar tertemiz atom bombasına rağmen ayakta kalan sapa sağlam bir çok yapı var.  FO3 ve NV de o wasteland havasını gayet iyi alıyordum (NV neredeyse tamamen çölden oluşmasına rağmen). Bunu etkileyen bir faktör de müziklerdi. Fallout 4te radyodaki müzikler fena değil, atom bomb baby olsun, crawl out through the fallout olsun güzeller, ancak havaya sokamıyor bir çoğu fazla neşeli. Arka plan müziklerine gelecek olursak yine olmamış. Yalnızca vaulttan çıktığım ilk an hissettim müziğin etkisini, onun dışında bana lone wanderermışım gibi gelmedi... Hepinizin bildiği birçok roleplay etkeninin kaldırılmasından bahsetmiyorum bile. Hani silah kullanma gereksinimleri? Hani Power Armor eğitimi? Ve daha bir suru şey. oyun çıkmadan biraz önce videolarını izlerken karakterin power armora atlayıp ordan vertibirdden minigun ı söküp binadan aşağı atlaması oyunu almaktan vazgeçmeye itmişti beni biraz. Ama yine de şans verip aldım işte. Yukarıda bahsedilen konuşma seçeneklerini konuşmayacağım allaha havale ettim bethesdayı. :grin: PCde hala new vegas yuklu onu oynuyorum mis gibi. Kaç kere aynı görevleri yaptım bilmiyorum ama yeniden oynanabilirlik denen şey new vegasta sonsuz gibi. Telefondan yazdım imla ve yazım kurallarını biçtiysem afedersiniz. İyi forumlar
 
Karakterimizin askeri geçmişi var, Silah kullanma gereksinimleri, Power Armor eğitimi olmamasının nedeni bu. Biraz kolaya kaçılmış ama yine de geçerli bir sebebi var.

Ayrıca Glowing Sea ve çevresi senin aradığın wasteland havasını gayet güzel veriyor bence. Şu ana kadar tüm Fallout oyunlarındaki en tehlikeli alanlardan biri.

Benim sevmediğim olay haritanın çok küçük gelmesi. O kadar Skyrim oynadıktan sonra Bethesda'dan daha iyi birşey bekliyordum.
 
Back
Top Bottom