facebook virüsü

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bilgisayarı tara çerezleri sil ve
Yellow Flash said:
Önce bilgisayarı bir taratıp daha sonra facebooktan ayarlar > uygulamalar kısmına gidilip bütün saçma sapan uygulamalar kaldırılmalı. Bir de daha sonra olabilecek durumları engellemek adına şifre değiştirmek gerek.

Ben bu kadarı yeter diye biliyorum. Yanılıyorsam arkadaşlar düzeltir.

Söyle bi durum. Virüsü arkadaşlarına çektiğim bir video olarak tanıtıp duvarda paylaşıyor.
Regeditten bi yere giriyoduk onu unuttum. Çözüm orda.

Yellow Flash said:
Ama dediğim gibi bi de taratın bilgisayarı, antivirüs kendisi bulur siler başka dosya varsa. En azından combofix regeditteki zararlı dosyaları kendi kendine temizliyor. O uygulamalar kısmına ve tarayıcıdaki eklentiler kısmına da iyi bakın.

Keşke anlatacağım kişi bunu anlasa.

Adc blocker mı agc blocker mı her neyse bisey blocker vardı simgesi örümcek olan onu indir tarat ve bulduğu her şeyi sil yardımcı olur diye düşünüyorum

Banada öyle bir virüs girmişti. Chromu kaldirip mozillaya geçmiştim. Ondan sonra kaspersky internet security program ini kurdum ve virusu silmeyi basardim. Pişman değilim.

Not: telden yazıyorum.

AdBlockerPlus googlede ücretsiz Her türlü reklamı kapatıyor. böylece bunlara yakalaman zorlaşıyor. Ayrıca forumda bile reklam varmış bunu öğrendim. 1 tane buldu bile.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom