Ayberk996 Regular May 31, 2009 #1 Arkadaşlar EG III nedir hiç birşey anlamadım biraz açıklayabilirmisiniz
Ayberk996 Regular May 31, 2009 #3 Sir Peter said: bir mod Click to expand... Peki nerelerde nasıl kullanılıyo ne işe yarar
andrew Banned Old Guard May 31, 2009 #4 şöyle söyleyeyim. 290 mb'lık kota harcamasını boşa çıkaran bir mod. denemeye değmez
ridvan95 Banned May 31, 2009 #6 grafiksel hiçbir gelişme yok. SAdece şu at ıslığı gib scriptler eklemişler boluna 300 mb indirdim
bright Veteran Jun 1, 2009 #7 0.701'den beri inatla çıkan oyuna bir sürü item ekleyen ve bütün itemlerin özelliklerini 4-5 katına çıkartan abartılı bir moddur.Tavsiye etmem.
0.701'den beri inatla çıkan oyuna bir sürü item ekleyen ve bütün itemlerin özelliklerini 4-5 katına çıkartan abartılı bir moddur.Tavsiye etmem.
donbabba Recruit Dec 10, 2009 #8 Pardon ben egIII de öldüm ruhum yeryüzünde,tekrar canlanmak için ne yapmam gerekiyor?
MorFiN Veteran Dec 10, 2009 #9 Pardon ben egIII de öldüm ruhum yeryüzünde,tekrar canlanmak için ne yapmam gerekiyor? Click to expand... nasıl becerdin ?
Pardon ben egIII de öldüm ruhum yeryüzünde,tekrar canlanmak için ne yapmam gerekiyor? Click to expand... nasıl becerdin ?
limonata Banned Dec 11, 2009 #12 uygar95 said: recruit ezici yok mu hiç Click to expand... ben varım gençlik diyordum ama artık recruitlik diyorum
uygar95 said: recruit ezici yok mu hiç Click to expand... ben varım gençlik diyordum ama artık recruitlik diyorum
yusuf2008 Sergeant Knight Old Guard Dec 11, 2009 #13 limonata sen Recruitsin değil mi Osmanlı hangi rütbedeydi acaba unuttum yafs
MorFiN Veteran Dec 11, 2009 #14 Pardon ben egIII de öldüm ruhum yeryüzünde,tekrar canlanmak için ne yapmam gerekiyor? Click to expand... bende ölmek istiyorum yaa nasıl yapabilirim
Pardon ben egIII de öldüm ruhum yeryüzünde,tekrar canlanmak için ne yapmam gerekiyor? Click to expand... bende ölmek istiyorum yaa nasıl yapabilirim
oyman95 Banned Dec 12, 2009 #15 walla ben indirdim çok beğendim silah felan eklersen bide harita o modun üzerini olmaz bence Farkı yeni saldırı şekilleri felan var.
walla ben indirdim çok beğendim silah felan eklersen bide harita o modun üzerini olmaz bence Farkı yeni saldırı şekilleri felan var.