BozKurt61 Banned May 22, 2009 #1 arkadaşlar pc'yi tarattırdım mound blade.exe virüslü çıktı benim için upload edecek yada link verecek varmı ?
arkadaşlar pc'yi tarattırdım mound blade.exe virüslü çıktı benim için upload edecek yada link verecek varmı ?
1mLegend Sergeant May 22, 2009 #2 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,30480.0.html Tüm Versiyonlar var
BozKurt61 Banned May 22, 2009 #4 versiyon aramıyorum kotam doluu bana sadece Mound blade.exe dosyası lazım ark. vermişti cd'sini indirmedim biyerden
versiyon aramıyorum kotam doluu bana sadece Mound blade.exe dosyası lazım ark. vermişti cd'sini indirmedim biyerden
BozKurt61 Banned May 22, 2009 #7 crack yapmıştım çünkü oyunu alacak durumum yok,türk oyunu sonuçta yardım amaçlı bigün mutlaka alıcaz ayriyettende cracktede virüs vardı,Mound blade.exe'dede şimdi yardım edecek ??
crack yapmıştım çünkü oyunu alacak durumum yok,türk oyunu sonuçta yardım amaçlı bigün mutlaka alıcaz ayriyettende cracktede virüs vardı,Mound blade.exe'dede şimdi yardım edecek ??
Sir Peter Master Knight May 22, 2009 #8 Şey senin için bir Banhammer lazım.Oyun Türkiye'de daha ucuza satılıyor.Ama gerçekten durumun yoksa bile kötü birşey
Şey senin için bir Banhammer lazım.Oyun Türkiye'de daha ucuza satılıyor.Ama gerçekten durumun yoksa bile kötü birşey
Sir Peter Master Knight May 22, 2009 #10 C-rack kullanan üyeleri banlamaya yarayan birşey Bizim Ativan'da Banhammer +9 var.
BozKurt61 Banned May 22, 2009 #11 yapabileceğim birşey yok şuana kadar hiç oyun satın almadım,almayı düşünmedim bile sadece bu oyun için düşündüm,durumum yok yaratamamki ... eğer kurallar çerçevesinde böyleyse banla
yapabileceğim birşey yok şuana kadar hiç oyun satın almadım,almayı düşünmedim bile sadece bu oyun için düşündüm,durumum yok yaratamamki ... eğer kurallar çerçevesinde böyleyse banla