Evrenin büyüklügü

konu kapatılsınmı?

• Yoo birkaç tane armut bişey söyledi diye niye kapatılsınki...

Votes: 6 40.0%
  • evet kapatılsın çok saçma konu!

Votes: 8 53.3%
  • Kapatılmasın ben UFOlarla çok ilgileniyorum bu konuda bilgi alışverişi yaparız

Votes: 1 6.7%

• Total voters
    15

Users who are viewing this thread

shearak

Sergeant
solar_system_ill.jpg
Arcturus_rel_size782.jpg

bunlarıda sizlerle paylaşayım dedim...

Evren fotoraflarla veya resimelrle açıklanmayacak kadar büyük. Okadar büyük ki hiç bir insanın zekası bunu kaldıramaz ! :?

bir kaç yıl önce izlediğim bir belgeselde evrenin sonunun var olduğunu söylüyorlardı...evrenin en dışı çok büyük bir enerji zarı ile kaplıymış ve saniyede bilmemkaçbin (hatırlamıyorum) ışık yılı kadar büyüyormuş :?

belgeselde anlatılanları hatırlasam süper olacak ama unuttum...ancak gerçekten çok olası konulara deyiniyordu.Çokgüzel bir belgeseldi.Animasyonları filan harikaydı.

Herhangi bir uzay  ve gezegenler belgeselini izlersen orada bulursun..

Dünya dışında bir yaşam var ya da yok diyemem olabilir de olmayabilir de.

Bildiğim kadarı ile aktarayım:Evren ilk başta kafamız kadar birşeydi.Sonra patladı ve gittikçe büyümeye başladı ve hala büyümekte.Büyüme tamamlandıktan sonra tekrar kafamız boyutuna geri dönecek.Tıpkı bir patlama gibi;alevler fışkırır ve geri çekilir.Yani sonumuz kaçınılmaz :)
Yine de büyük patlama teorisini okumanızı öneririm.Buna benzer bir bilgi kısa bir biçimde Kur'anda da geçiyor.

niyetleri kötü olsa bunu ilk geldikleri günden anlardık dime? veya anlamaya fırsatımız bile olmazdı...
    Niyetlerinin kötü oldugunu sanmıyorum çünkü zihin olarak üstün bir varlık bir başka varlıga zarar vermes...

isteyenler girebilir çok güzel bilgiler var http://www.siriusufo.org/tr/

Back
Top Bottom