Evlilik

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

M-N

Recruit
Arkadaslar bu oyunda evlilik var bunu arastirdim ve buldum.Ama kiminle evlenebilirim,nerede ve nasil?Neler gerekiyor belli bir sey olmam mi gerekiyor.Maresal Kral .......

Hayır.Nerden Araştırdıysan Yalnış Araştırmışsın.Bunca Yıldır Mount  Blade oynuyorum daha öyle bir olayla karşılaşmadım.Senin bu söylediğin bir zamanlar öneri olarak verilmişti...

ben senin yerine aşartımdım.
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,11468.msg1693547.html#msg1693547
buradaki modu indir kur bişeyler yap evlen kurtul .

Galbatorix said:
Hayır.Nerden Araştırdıysan Yalnış Araştırmışsın.Bunca Yıldır Mount  Blade oynuyorum daha öyle bir olayla karşılaşmadım.Senin bu söylediğin bir zamanlar öneri olarak verilmişti...

Mod var öyle.

Warbandin cikis tarihi tam olarak belli  mi?Ve multiplayer olacagi kesin oyle degil mi?

Şu Warband Mount Bladenin Yeni Sürümü Demi Onda Modlar OLmaz demi Hilede olmaz demi Ozaman zevki çıkar Hilesiz
Kodlar Gizli Olucak Değiştiremeyeceksi Süper olurdı

SancarHan03 said:
Şu Warband Mount Bladenin Yeni Sürümü Demi Onda Modlar OLmaz demi Hilede olmaz demi Ozaman zevki çıkar Hilesiz
Kodlar Gizli Olucak Değiştiremeyeceksi Süper olurdı
Yok muhtemelen kodları falan değiştirebileceğiz, ve muhtemelen modlar da olacak. Ama sen saf halini alıp oynarsın istersen. Evet Warband M&B'nin yeni sürümü. Zevki çıkması da kişiden kişiye değişir.

Heyecanla bekkliyoruz :grin:
Warband bence multi nin yanında tek oyunculuda olmalıydı.
Veya SAMP gibi yanınıza birkaç adam alıp bozkırlarda gezin.Kamp yapın.Haydutlarla dövüşün.Vay be.Süper olurdu :grin:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom