Evde Gece Modu 1 (SP) [WB]

Users who are viewing this thread

Birazdan senaryo üzerind çalışmaya başlayacağım. 1 ayda çıkmasını tahmin ediyorum. Senaryo çok sonlu olacağı için zamanın çoğunu ona harcamam lazım. Belli bir yol üzerinde giderken uyanıp farklı partilerin olduğu bir haritaya(harita değişmeyecek, o hardocodelu. Sadece partileri değiştireceğim) açılacağız. Örneğin oyuncakçı yerine bakkal gelmesi gibi. Tabii sadece senaryoyu değiştirmeyeceğim 2. sürümde. Yeni oyun modları, daha iyi wave modu yapacağım. Wave modunda okçu spawn etme, ve aynı zamanda yetenek de ekleyeceğim. Yani tam 2. sürüm olacak. Sonra modu günceller miyim bilmiyorum çünkü başka planlarım da var. Örneğin duyurmadığım, ama bitince paylaşacağım yeni bir mod da var. Süpriz olacak o. Sadece 1 versiyondan oluşacak. Ara ara patch getiririm. Yapımı çok sürmez. Ama baktım sardı yapımı, 2. sürümünü de çıkarırrm.
 
Sonunda oldu. 1 haftadır bu anı bekliyordum :grin: Senaryo az çok daha fazla belli olmaya başladı. Artık oyuna fabricada enerjimizi doldurabileceğimiz, ve gerekirse fişi çekip 12 saatliğine dinlenip rüya görme ekliyorum. Geçmişimizi göreceğimiz, yani farklı bir sahnede geçecek olaylar. Yani vol 2'ye 3 de deseniz yeridir. Oyunu hem senaryolu, hem rastgele oynanabileceğimi hale getirmeye çalışıyorum mümkün olduuğunca. Mümkün olduğunca oynanılabilir hale getiriyorum.
 
Senin moduna ne kadar uygun bilmiyorum. Konu mesajlarınıda pek okumadım bu yüzden cevapladınmı böyle bir soruyu bilmiyorum fakat sahne tasarımlarında gözüme birşeyler takıldı. Sahnede bulunan tüm modelleri aynı sahne içinde neden modelliyorsun? Yani herhangi bir odada bulunan masayı, tezgahı, kitapları ayrı ayrı modelleyip ve kaplayıp odaya aktarmaktansa neden bir sahne içinde hepsini yapmaya çalışıyorsun? Daha fazla yorulmanı sağlamıyormu böyle? :grin: Tabii modellerini kaplamasız gördüğüm için diyorum bunu.

Sahnede modelleri tek tek modelleyip, kaplamalarını bir texture içinde toplamak ve sahneye öyle aktarmak (interior yapıyorsun sanırım?) senin açından daha az yorucu olur gibi duruyor. Kolay gelsin başarılar
 
Ben üşenmediğim için sıkıntı olmuyor :grin: Modelleri 3. sünde tümüyle kaplayacağım. Bu aralar senaryoya devam etmeyi düşünüyorum. İyi de gidiyor.
 
Modu düzenlemeyeli bayağı oldu. Şuanda Firentis, Ymira ve Marnid'in gözünden bir senaryo modu yazıyorum. Firentis üzerinde çalışıyorum. %50'si bitti. 2 haftaya biter. Biter bitmez 1. versiyonu çıkaracağım. Çok sardı. Ayrıca 1 tane daha geliştirmekte olduğum ve yarısına yakın bir modum var. Sırayla hepsini geliştiriyorum. Yani Eve Gece modunun biraz daha geç çıkmasına neden lan şey bu.
 
Adam yorulmuyor arkadaş ya. Ben daha sahne düzenlerken yoruluyorum, adam 4332646 mod birden yapıyor. Bence mod yapmayı bıraksın, direk oyun yapsın oyun. Belki Bannerlord'a katkısı olur
 
:grin: Dersler hariç full modlarla uğraşıyorum bütün gün. Mümkün olduğunca farklı ve iyi yapmaya çalışıyorum. Mesela şuan, city simulation modunda hani şu diplomacy'de böyle kaydırmalı araç var ya, onu yapıp, taş kazma veya demir kazma kullananların sayısını ayarlıyorum. Yani şehir tamamen elinizde olacak. Her şeyiyle.
 
Güzel, her şeyiyle bekliyoruz.
İhtiyaç duyduğun bir şey varsa yerimi biliyorsun. Hatta ben bulabileceğin bir yerimi daha vereyim
Code:
script = {
     IF =
     Steam = {
          friendlist = true
     }
     DO = 
     add_friend = Kortlcha
},
 
Evet yaşıyor. :grin: İtem seçme ekranı tasarlamayı düşünüyorum. Örneğin bir yerden item seçip, öbür yerden onun grafiğini seçebileceğimiz bir ekran yapmayı planlıyorum. Tabii bundan sonra başka bir yöntem keşfedersem tamamiyle değiştiririm. Yalnız bu farklı grafkiler, materyalini değiştirmek değil, farklı itemlarla olacak.
 
Back
Top Bottom