Evde Gece Modu 1 (SP) [WB]

Users who are viewing this thread

Şimdi başladım oynamaya ilk izlenimim olumlu, girişte sola döndüm 2 koltuk bir ama vardı, kıyafetsiz adamlar bir sangın basındalar hareket edeöiyorlar sandıktaki esyaları alıp daldım adamlara, sonra bir c ye basim dedim olan oldu :grin:
Cloth ve demir var bunları nasıl birleştiriyoruz?
 
O c olayını zaten düzenleyeceğim. Ama oyunun son versiyonlarında olur. Cloth clothier'da kıyafet yapmak için kullanılıyor. Demirse hem demir kıafet(şuanda hazırlamadım) hem de silah için kullanılıyor. Örneğin 6 tane demirle 1. seviye balta yapılıyor. Potları kırınca da rastgele bir item düşüyor. İleri versiyonlarda, bir item için gerekli demir sayısını vs belirttireceğim diyaloglarda ki insanlar bilgi alabilsin. Ayrıca tuvaletten kaçış için de bir şeyler ayarlamaya çalışacağım yakın zamanda. Ayrıca mini boss öldürünce kapı açılmasını ayarladım. Paylaştığım linkteki versyonda yok ama. Evi detaylandırıp çeşitli şeyler yapmayı planlıyorım. Şuanda o sandığın olduğu oda hedeflerimden birisi. Yakın zamanda yapacağım. Örneğin koltuğa çıkan merdivenin başına demir botlu lego silahı olan(lego silahlar üçsüz ama çok hızlı)birisini koyacağım.
 
Teşekkürler :grin: Diş fırçasını modellemiştim ama ereye gitti bulamadım. Tekrar yapacağım. Tek seferde bütün itemları modelleyip, oyuna aktardıktan sonra geriye çeşitlendirme kalacak. 3, 4. seviye tahta, demir kılıç gibi.Ve gelişmiş craftlar için de gelişmiş kara kılıçlar kalacak.
 
Teşekkürler :grin:
Yapay zeka olarak, örneğin bir odada masa var. Oraya bir merdivenle çıkılıyor. Merdivenin başında iki tane mızraklı var. Birisi sadece üstten, birisi sadece alttan vuruyor. Arkalarındaki koltukta ise 3 tane okçu var. Yani tek tek yapay zekayı ayarlıyorum.
 
double post için özür dilerim. Mutfağın dün yaptığım hali(şuan bitti ve aynı değil):
https://i.hizliresim.com/7yMqMl.jpg
Bugün 1. yatak odasını bitirmeye çalışıyorum. Az kaldı. Sadece detaylar kaldı. Daha sonra 2. yatak odasını bitirecğim. Bu gidişle ekim ortalarında çıkması tahminim doğru oluyor.
 
Teşekkürler :grin: şuan ev bitmiş durumda: https://i.hizliresim.com/ByDjBj.jpg
Şuan hedef olarak gelişmiş oyuncakçıya diyalogla wave modu ekleyeceğim. Point kazanıp silah, yoldaş kazanabileceğimiz bir mod.
 
Teşekkürler :grin: modun bitmesine çok az kaldı. Sadece wave modunu bitirmem lazım. Entry pointler vasıtasıyla sahneye okçu vs alabileceğimiz kodları yazmak kaldı geriye. Bir de ilerde patch ile trader'ın konuşamlarını getireceğim.
 
Bide resimlerde adamlar hepsi sadece şortlu :grin: onlar oyun sonuna kadar öylemi kalacak yoksa değişecek mi hani başta şortlu sonra tunikli sonra Göçer Zırhlı falan .
 
Onların tipini modu çıkardıktan sonra ayarlayacağım. Bayağı modu değiştirdikten ve yeni oyun modları çıkardıktan sonra(wave gibi)tekrar link paylaşacağım. Yani onları robot farzet :grin: Zaten mod bugün çıkacak. Wave modunda okçu spawnlama kodları kaldı bir tek. Sonra hemen linke atacağım.
 
Bütün özellikleriyle iber moduna çoktan geçirdim. Oyundan kaleleri de kaldırdım. Oyaladığım felan da yok. İber modunda 11 şehir üzeride planlama yapacakken dilarende ülkelerin politikası kısıtlı olacaktı. Aynı zamanda oyunda 6 ülkede 1 kral 1 lord var ve etkisizler. Onun yerine Hannibal gibi ünlü bir komutanın yönettiği bir ordu spawnlattım. Şehirlerin belli bir zamanda bir asker üretme mekanizması avr. %50 si tamamlandı. Yani oyalamış mı oluyorum acaba?
 
Back
Top Bottom