Resolved EU Servers have problems

Users who are viewing this thread

Version number
1.6.1
Branch
Main
Modded/unmodded
Unmodded

TheBard ✂

Salt Knight
Master Knight
Summary: Well, EU Duel and SaB are more dead than online recently.
How to Reproduce: you can't even reproduce, you can't log in. Happens a lot recently.
Scene Name (if related): -
Media (Screenshots & Video):
@MArdA TaleWorlds
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
The servers are up and running at the moment. Sorry for any inconvenience. Please let us know if this issue happens again.
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
The issue that happened yesterday was related to the lobby system that was different from the occasional server crashes. The lobby issue is fixed and we continue to monitor and investigate the server issues. Sorry for any inconvenience.
 

Ganni

Sergeant at Arms
The issue that happened yesterday was related to the lobby system that was different from the occasional server crashes. The lobby issue is fixed and we continue to monitor and investigate the server issues. Sorry for any inconvenience.
Problem is with server restart itself because when the server restarts it appears online but when u try to join you either crash or ur stuck.
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
IF you crash please send us a crash dump so that we can see how the crash happened. By getting stuck do you mean getting stuck on please wait screen?
 

Ganni

Sergeant at Arms
IF you crash please send us a crash dump so that we can see how the crash happened. By getting stuck do you mean getting stuck on please wait screen?
First its stuck on Please wait screen and after some time sometimes forever it says unable to connect.
 

Fixer

Regular
This is happening again:
I wanted to join to a seemingly running EU siege server around 14:10 CET - it paused for at least half a minute on the "Please wait" overlay screen then froze up completely. I've restartred the game same thing again: "please wait..." (is the server supposed to be initializing during that?)
 
Top Bottom