Eskiden ........

Kayıt Tarihiniz ?

  • <2008

    Votes: 3 7.9%
  • 2008-2009

    Votes: 4 10.5%
  • 2010-2012

    Votes: 14 36.8%
  • 2012-2014

    Votes: 4 10.5%
  • 2014>

    Votes: 13 34.2%

  • Total voters
    38

Users who are viewing this thread

Ogibalboa

Knight at Arms
5 + ? yıldır bu forumdayım ( kayıttan öncede buralardaydım). Herkes bilir ki forum artık eski tadında değil. Hadi o zaman yeni üyelerimize nasıldık anlatalım  :wink:

Eskiden, tabi argonun yasak olduğu zamanlar  :lol: a4+courage+goker üçlüsü konuya bir girdimi ya o konu kilitlenir ya da konuyu açan adam hesabını sildirir idi .
"Zamanında bende gazabına uğramışım"
 
2014 Ocak'da geldiğimde avatarında Daft Punk olan biri vardı. İsmi neydi, gitti mi kaldı mı hiç bilmiyorum. Eski üyelerden o elemanı hatırlayan varsa ve söylerse makbule geçer. Bir haftadır kafama takıldı nedense.
 
Afa Pottersson ??➕❌ said:
2014 Ocak'da geldiğimde avatarında Daft Punk olan biri vardı. İsmi neydi, gitti mi kaldı mı hiç bilmiyorum. Eski üyelerden o elemanı hatırlayan varsa ve söylerse makbule geçer. Bir haftadır kafama takıldı nedense.
Karıç olmasın o. :razz:

2009da kayıt, 2008de de ziyaretçi olarak inceliyordum. Ama garip bir şekilde o zamanlardan çok az şey aklımda kalmış. Mod bölümü daha bir aktifti, bir onu hatırlarım; bir de en basit argodan veya spamdan perma banlanan üyeleri. :lol:
 
Hobeto13 said:
Karıç olmasın o. :razz:
Valla tek hatırladığım avatarı, birde sanırım o zaman Tr forumdaki tek Daft Punk avatarıydı.
whacky115.gif
En fazla bu kadarını hatırlıyorum. Karıc diyorsan öyledir muhtemelen
RU7KB.gif
 
Ben oyundaki bir sorun için üye olmuştum. Tabi o zamanlar daha orjinal oyun nedir bilmiyorum. Açtım konuyu falan biri o kutsal soruyu sordu "Oyunun orjinal mi?" tabi gerçeklerden bihaber ben, internetten indirdiğimi söyledim. Susturma cezası almıştım sanırım orjinal oyun alıp rozet eklemek için. O zamanlar rozet var mıydı, bilmiyorum. Vardır diye tahmin ediyorum ama yanlış olmasın. Ban yediğimi düşünüp avatarıma "bu kullanıcı korsan kullandığı için banlanmıştır" yazan resimler koyuyordum protesto etmek için. :grin: Kledfdskfsd vardı o zamanlar, çok iyi hatırlıyorum. Öyle saçma sapan konuşmalardan sonra ban yemiştim. Sonra yeni hesap açtım PM attım Kle'ye, nasıl orjinal alabilirim, falan. Yalandan aldım deyip yeni hesapla devam etmiştim forumda. İnanmıştı.  :mrgreen:

Tabi o hesabım da banlandı bir süre sonra. Üçüncü hesabım bu muhtemelen. Dört de olabilir.
 
kierrakennedy ▶️️ said:
Merhaba Hepinize Selamlar Olsun. Ben Bu Sıcak Foruma Yeni KAtıldım Ve Hemen Sorularımla Başlıyorum.

Ben Çok Acemiyim Saçma Şeyler Sorursam Gülmeyin. Sorulara Başlayalım.

1) Ben Yeni Mod İstiyorum Fire Arrows Mesela Kendi Krallığımı Kuracam Falan Ama İndirmeye Çalıştım Tuhaf Bi Siteden 200MB Lik Dosya Saniyede 4 KB İle İniyor :grin: Rapidshare.com'Dan Bulabilir Miyim ???

2) Modları Türkçe Oynamak İstiyorum İngilizcedn Hiç Anlamam Kusura Bakmayın Modu İndirdiğimde Direk Türkçe Mi Yoksa Yaması Mı Var Varsa Yine Bana Uploadını Bulabilirmisiniz ???

3) Millet Uçmuş 1000 Adam Alıyor Ordusuna Ban 40 Kişi İle Geziyorum 300 Kişi Bile Bana Yeterde Artar. Kodlarla Oynamaktan Bahsediyor Dediğim Gibi Oyunu Oynamaktan Başka Pek Anlamıyorum Bu İşlerle Nasıl Yapabileceğimi Kısaca Anlatabilir Misiniz ???

4) Oyunda Kral Olabiliyor Muyuz ? Olamıyorsak Bir Krallığı Batırabiliyor Muyuz Mesela Bütün Lordları Kralı Esir Aldım Ama Kaçıolar Para Veriolar Devam Edioruz Bir Türlü Yok Edemedim Khergitleri



Sorularım Bu Kadar Sizin Cevaplayacağınızdan Hiç Kuşkum Yok Bana Yardım Ederseniz Çok Mutlu Olurum Hepinize Buradan Teşekkürlerimi Sunuyorum İyi Oyunlar Dilerim ...
foruma attığım ilk ileti bu, şuan tiksindiğim her şeyi zamanında yapmışım  :lol: (her kelimenin baş harfini büyük yapmak, ÖĞK) yaş 12 bu arada

ayrıca ufakken müslümandım, hatta hiç ateizm hakkında falan bilgim yoktu, dinsiz olunulabildiğini bile bilmiyordum, forum o konuda bayağı gözlerimi açtı, bana ailem tarafından öğretilen her şeyin %100 doğru olmadığını anlamama, sorgulamama yardımcı oldu buradaki insanlar. iyi ki bayağı genç yaşta katılmışım. gerçi eskisine göre çok boş forum, ve eskisine göre fazla yüzeysel. hiç bir tartışma insan gibi yapılmıyor, genelde birisi diğerine gerizekalı diyip kesip atıyor. ya da bırak uğraşılmaz denilip geçiliyor.
 
2010'da üye olmuştum foruma ilk. Ondan öncesi de üye olmadan takip etmişliğim vardır uzun bir süre. Alhedras'ın hikayelerini okumak için kayıt olmuştum sadece. Eskiden baya hareketliydi be buralar. Gerek han olsun, gerek mod geliştirme, sürekli sağlam muabbetler dönerdi buralarda. Konu dışı hala canlı buralarda ama artık o eski tadı alamıyorum nedense... Belki yaşlanmaya başladığımdandır.  :lol: 
 
Back
Top Bottom