Eskiden padişahların kralların başkanların söyledikleri sözler

Users who are viewing this thread

Goebbels'ten ötesi yok hacı. İlkelerini okumayan yoktur herhalde.
“- Gerektiğinde yalan söylemekten kaçınmayın ve utanmayın. Nazi İmparatorluğu’nun insanları bu sayede bilinçlenecek, muhaliflerini ve ihanet şebekelerini bu yolla tasfiye edecektir.
- İnsanların beyni tembeldir. Bu tembelliği iyi bilin ve yalanlarınızı ona göre söyleyin. Tembel beyin yalanı çok daha iyi hazmeder.
- Halka anlattıklarınızın gerçek olması şart değildir.
- Ancak elinizde olumlu gerçekler varsa onları anlatabilirsiniz.
- Söylediğiniz yalanlara inananlar mutlaka çok olacaktır. Önemli olan kitleleri inandıracak ve uykuya geçirecek yalanlar söyleyebilmektir.
- Bir yalanı sürekli tekrar edeceksiniz. Bunu yapınca halk o söylemin size ait olduğunu unutur ve kendi fikriymiş gibi inanmaya başlar.
- Küçük yalanlar inandırıcı olmayabilir. Bu konuya dikkat edilmesi gerekir.
- Söylediğiniz yalan ne kadar büyükse o kadar etkili olur.
- Halk büyük yalanlara, küçük yalanlardan daha çok inanır.
- Karşı taraf haklı bile olsa herhangi bir konuda hatalı olduğunuzu, yanlış yaptığınızı asla kabul etmeyeceksiniz.
- Suçu da asla kabul etmeyecek ve üstlenmeyeceksiniz. Geri adım atmak olmayacak.
- Yalanlarınızdan da asla geri adım atmayacak, onları sürekli tekrar edeceksiniz. Toplumun beyni ancak bu yolla yıkanır.
- Kendinizi hiçbir zaman savunma durumuna düşürmeyeceksiniz.
- Hep saldıracak, karşı tarafı savunmada bırakacaksınız. Siz değil onlar savunmada kalacak.
- Size karşı yapılan suçlamaları görmeyecek ve duymayacaksınız. O yalancılar için gerekenler bağımsız Alman yargısı tarafından yapılacak ve cezalarını bulacaklardır.
- Gerektiğinde sadece bir tek rakibinize odaklanın ve kötü giden her şeyi onun veya onların üzerine yıkmaya çalışın.
- Önemli olan halkın aydın kesimini kandırmak değildir. Onları fazla önemsemeyin. Onları kandırmak zordur ve zamanı boşa harcamış olursunuz.
- Sizin asıl hedefiniz cahil ve okumamış kitlelerdir. Onları kandırmak çok daha kolaydır.
- Eğer belli bir konuda hedefinizde dindar kesimler varsa, onlara Tanrı’dan ve peygamberden söz edip inançları doğrultusunda kandırabilirsiniz. Bu amaçla, gerektiğinde kilise cemaatini kullanmakta yarar vardır.
- Hakimlere ve savcılara dikkat edilecektir. Belli konularda olumsuz karar verenler bildirilecek, haklarında derhal işlem yapılması sağlanacaktır.
- Ancak hakim ve savcılarla doğrudan tartışmaya girilmeyecektir.
- Onların yargı bağımsızlığı gibi kavramların ardına sığınmasına göz yumulmayacak, böyleleri partimize bildirilecektir.
- Gazeteciler önemlidir. Onları ve patronlarını satın almak, devşirmek ve kullanmak için her şey yapılmalıdır.
- Bunlar ülke içi hedeflerdir. Dış politika konusunda aynı ilkeler geçerli olup, onlar Dışişleri Bakanlığı tarafından belirlenmiş durumdadır.
- Führer’le (Hitler’le) ilgili olarak olumsuz söz söyleyenleri partimize ve örgütlerimize isim vererek bildirmek zorunda olduğunuzu unutmayacaksınız.”

Hitler çok zeki ve oldukça hırslı bir adamdır.Alman Ordu'sunda onbaşı iken ilk olarak ikinci sınıf demir haç , ardında birinci sınıf demir haç almıştır ki bu rütbeleri daha önce herhangi bir onbaşı alamamıştır. Onbaşı iken bu rütbelere layık görülen tek Onbaşı Adolf Hitler'dir. Linz doğumludur , ancak daha sonra ideolojik bir kararla Münih'e gitmiştir.Bir politikacı ve asker olmanın yanında ressam ve yazardır. Nazi partisinin bayrağını(sembolünü) kendisi çizmiştir.İdeolojik kararları ile en az 5.5 milyon insanın ölümünden sorumludur.

Ayrıca kendi düşüncesi olan saf ırkı( sarı saç , mavi göz) bulmak adına bir sürü insanı katletmiştir. Örneğin Polonya'dan getirttiği çocukların üzerinde deneyler yapmıştır , bunlardan biri şudur ; her gün bu çocuklara düzenli olarak bir odaya kapatır ve odaya ışın verir , bir süre bu çocuklar Hitler'in istediği gibi sarı saçlı mavi gözlü olur , ancak çocuklar aşırı ışın'a maruz kaldıkları için kanserden ölürler.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Aynen ondan bahsediyorum. Zihinleri işgal stratejisi hiç etik değil.
İyi de zaten amaç insanların düşüncelerini değiştirmek , bunu başardıktan sonra etikliğin bir değeri kalmıyor çünkü onlara bunun etik olduğunu da düşündürebilirsin.

@Kayra Emin ol ülkenin birliği için bunu yapmalısın. Eğer bunları yapmasalardı Hitler iktidara geldiği gün indirilirdi.
@SwadishLegion Hitler kurmaylarına şu emri vermiştir. Sadece öldürmeyyin. Önce kullanın sonra öldürün. Dediğin şeyleri Hitler değil Mengele yapmıştır. Hitler bunların olmasına neden olmuştur. Ancak o yapmamıştır.

Kayra said:
Ubsilon Xeforian Cioss said:
Aynen ondan bahsediyorum. Zihinleri işgal stratejisi hiç etik değil.
İyi de zaten amaç insanların düşüncelerini değiştirmek , bunu başardıktan sonra etikliğin bir değeri kalmıyor çünkü onlara bunun etik olduğunu da düşündürebilirsin.

Lt. qHouSt said:
@Kayra Emin ol ülkenin birliği için bunu yapmalısın.

Beyler sizi siyasi tartışma platformuna alalım buyrun.:cool: (Orda tartışın bence.:grin:.)
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,299841.0.html

KidCudi said:
colombos said:
"Özel mülk Hırsızlıktır" Kral Faust
Ne alaka şimdi anlamadım ? Komünist propaganda mı yapıyorsun ? :razz:
Konun adına bir bakar mısın "Eskiden padişahların kralların başkanların söyledikleri sözler"

colombos said:
KidCudi said:
colombos said:
"Özel mülk Hırsızlıktır" Kral Faust
Ne alaka şimdi anlamadım ? Komünist propaganda mı yapıyorsun ? :razz:
Konun adına bir bakar mısın "Eskiden padişahların kralların başkanların söyledikleri sözler"
Gerçekten pardon,ben siyasi tartışma platformunda sandım kendimi.:oops:

Back
Top Bottom