Esir Lordlar

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar esir aldığımız lordları nasıl isyana teşfik edebiliriz? Ve isyana katılmayan diğer lordlara tekrardan konuştuğumuzda onları nasıl isyana teşfik edebiliriz.. Ben lordları esir aldım fakat hiç bir şekilde isyana katıl dedirtemiyorum aynı durum daha önce isyana katılmayı reddeden lordlarda da mevcut.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..  :oops:

onlygokhan said:
Arkadaşlar esir aldığımız lordları nasıl isyana teşfik edebiliriz? Ve isyana katılmayan diğer lordlara tekrardan konuştuğumuzda onları nasıl isyana teşfik edebiliriz.. Ben lordları esir aldım fakat hiç bir şekilde isyana katıl dedirtemiyorum aynı durum daha önce isyana katılmayı reddeden lordlarda da mevcut.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..  :oops:

Esir aldığın lordlarla yeniden görüşeceğğiz dışında konuşma yapamıyorsun.Dolayısıyla esir lordları isyanada alamıyorsun.

Her lorda sadece 1 kez sorabilirsin.Kabul ederse isyana katılır etmezse birdaha teklif edemezsin.

Tutorial Cheats

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.msg1577713.html#msg1577713

her lordla ilk konuştuğunda genellikle sana anahtar bir şey söyler kimi iyi yönetemeediğini kimi de az para verdiğini falan onları okuyup sonra çıkan seçeneklerden ona karşı olanı seçeceksin böylece katılma ihtimali artar ama kesin diye bir şey yok (tutorial cheats dışında)

Back
Top Bottom