Esir Lord'ların level atlaması

Users who are viewing this thread

Alhedras

Grandmaster Knight
Esir alıp yanımızda gezdirdiğimiz lord'lar savaşmadıkları halde neden level atlıyorlar? Trainer parti skill'i onları da mı etkiliyor?

Metehannica said:
Kendileri savaşta ne kadar adam kesiyorlarsa o kadar exp alıyorlar.Ben esir almadığım halde, trooplara bakarken (hani c ye basarsınızya ordan ileri geri yaparsınız adamlar çıkar) Becerilerini istediğim gibi verebiliyordum.

Normal Lord'ların level atlamasını demiyorum. Esir aldığımız ve yanımızda esir olarak dolaşan lord'lar zamanla level atlıyor. Savaşmıyor etmiyor, ekmek elden su gölden yatıyor paso, neden level atlıyor?

Yok metehan, adam doğru söylüyo, esir lordların level atladığına çok şahit oldum. NPC lerde olduğu gibi yanlarında "+" yazıyor, yani level atlamışlar. Sanırım trainer skilli onları da etkiliyor ve exp kazanıyorlar.

bir sorum daha var aslında  :D

esir lord'larım varken dost kalelerden birine girip lord ile konuştum. bana esirim olan lord'lardan birininin ismini söyleyerek istersen şu kadara onunla ben ilgilenebilirim dedi. ona satmış oldum  :twisted:

bir lord bendeki esir lord'ları hangi koşullarda alır? kalesinde hapishanesi varsa mı? aralarında husumet varsa mı? yoksa random mu? bilen var mı?

Bu bir tür görevde olabilir.Bazen benim None-Player Charackterlerede söylüyor onu ödünç alcam diye

Bi sorum var bende ve özel askerlermde trainer skilleri var ordum her gün sonu tecrübe kazanıyor ama kazanmaları gereken tecrübe 5000 küsür olması gerekirken bazen 5000 küsür bazen 1000 den az kazanıolar neden sabit olmuyor bu? Fazla olması için ne yapmam grek askerlerin moralleride yüksek  :?

ordu bildiğim kadarıyla, regularlar ve veteranlar diye ayrılıyor. regularlar (köylü falan) daha kolay tecrübe kazanırken, milisler, şövalyeler daha zor kazanıyor.

bundan olabilir. ama dediğim şeyde doğru olmaya bilir. :D

Back
Top Bottom