Erozbey Roleplay

Users who are viewing this thread

Hakany said:
Siamons said:
Harita ve konsept gayet güzel fakat haritadaki ağaçlar kopyala yapıştır gibi olmasaymış daha güzel olurmuş. Umarım istediğin kitleyi sağlarsın.
O dediğini random scale ile düzeltebilir de silip tekrar koyması gerek

Pek anlamıyorum Hakan abi benimkisi sadece bir öneri  :smile:
 
Haydi yav

erdogan_ne_zaman_genel_baskan_olacak_h27014_45317.jpg
 
Maalesef sunucuyu açmayacağım. Hem çok başka projelerde yer almam hem de sunucu açma konusunda dolandırıcıları seçmiş olmam beni iyice soğuttu. Desteğiniz için teşekkürler.
 
O kadar bekledim sonuç yine hüsran. Sanırım Türk PW topluluğu yine eskisi gibi aşağıda kalacak. Yine eskisi gibi açılacağı söylenen ve bir türlü açılamayan sunucular...
 
Mod ne oldu yine 110 tane projeyle uğraşıyorsun aynı anda erkut ^
 
Krocodile said:
O kadar bekledim sonuç yine hüsran. Sanırım Türk PW topluluğu yine eskisi gibi aşağıda kalacak. Yine eskisi gibi açılacağı söylenen ve bir türlü açılamayan sunucular...

Warbandın yapısında sorun. Warbandın yapısı yeteri kadar elverişli değil herşeye. Bannerlordda sağlam projeler olacağına eminim.
 
Erozbey said:
Dediğim gibi sorun Warband değil. Tamamen dolandırıcılık ve gidişatımızın değişiminden dolayı rafa kaldırmamdır. Kısmet değilmiş.

Değerli dostum, eğer bir yabancı lokasyon sunucuda bazı şeylerin olmasını istiyorsan Oasis-Gaming veya King-Solutions(İllumanati) isimli kişiyle iletişime geçebilirsin, yüksek ihtimal sunucu Fransa Lokasyon olmakta, fakat bunu Türk lokasyon yapabilirsin ve sadece scriptlerine ücret ödeyebilirsin.. Bu biraz fiyat açısından sana her iki fiyat olarak çıkabilir. Son zamanlarda her iki firma bu konuyla ilgili indirimler düzenliyor diye duydum.
 
Forumda dolanırken tam "hah, işte rol yapabileceğim bir sunucu açılacak" diyip seviniyorum ve her seferinde açılmıyor. Bazıları ya oyuncu gelmez diye vazgeçiyor bazıları da senin gibi ufak bahaneler ile işin içinden sıvışıyor. Şuanki açık olan ve rollerin 0 düzeyinde olduğu sunucu sahipleri bile asla pes etmeden açıyorlar sunucularını. Takdir ettiğim tek yanları bu. Bırak dolandırılmayı, script çalımı, admin ihanetine kadar herşeyi yaşıyorlar ama vazgeçmeyip tekrar sunucularını açıyorlar. Sunucularında laggdan kılıç sallanmıyor, herkes adamın annesine küfür ediyor ama adam hala sunucuyu açık tutabiliyor.

Demem o ki: Ufak bahaneler ile bu işin içinden sıyrılmayın. Bu zamana kadar rol sunucusu açmaya niyet etmiş herkes gerçekleştiremeden fikrinden caydı. Bknz: Harlek, Thomena, Yabgu_Ali...
Şu bahanelerden kurtulup sadece sunucuyu açın ve neler olacağını hep beraber görelim artık!
 
Warband "camiası"nın pek içinde olan biri değilim o yüzden fazla kişiyi tanımıyorum ama bu örnek verdiğin kişiler Persisten World modülüne sunucu açmışlardı diye biliyorum. Onun haricinde Erozbey'i forumdan tanıyorum, herhangi bir adaletsizlik yapacağını düşünmüyor ve sunucu açık olduğu süre boyunca zamanı da iyi yöneteceğini, dolayısıyla güzel bir sunucu olacağını düşünüyorum. Hevesinin kırılma nedenleri bana da saçma geldi ama zorlamanın bir anlamı yok. İsteksiz bir yönetimin olduğu sunucu zaten çok fazla ayakta kalamaz.
 
Back
Top Bottom