Erken erişim kabul ediyoruz ama erişemiyoruz.

Users who are viewing this thread

Sinsi07

Recruit
Yıllardır beklediğimiz oyuna kavuştuk. Oyunda bir çok yenilik ve güzel detaylar var. Warband'ın süslenmiş hali diyenler halt etmiş. Kaldı ki bu bir devam oyunu. Şu haliyle yüzlerce saat oynanır oyun. Ancak tasarlanan şu koskoca dünyada neler olurdu be diye düşünmeden edemiyor insan, sanırım bu açıkta modlar ile kapanacaktır.

Gelelim asıl meseleye 30-40dk'da bir crash yemekten bıktım F5'e basmaktan diğer tuşlara basamıyorum, ekrana F5'e bas diye kağıt yapıştırdım, her geçiş ekranında gözlerimi kapatıyorum. Elbette bu sorunlar zamanla düzelecektir ancak gerçekten can sıkıcı, oyun akışını ve keyfini bozuyor. Tam kendimi Kalradya'nın bir kahramanı gibi hissediyorum pat masaüstündeyim. Erken erişim haklısınız ama erişemiyorum. Bir kaç gün oynamayacağım (ben bile inanmadım) umarım güncellemelerle önce şu sorunlar düzelir. Konsoldan PC'ye geçişimin (ikisini barındıracak ekonomim yok) en önemli sebeplerindendir şu oyun elinize kolunuza sağlık şu sorunları çözün daha fethedilecek çok yer var.

Yaşadığım sorunla alakalı; belli bir sebepten dolayı olmuyor, şehir girişleri, savaş sonrası, npc ile yapılan konuşmalar sonrası ekran geçişlerinde vb. genelde oyuna girdikten 30-40 dk sonra gerçekleşiyor. Daha sonra save dosyasından açıp aynı şeyi tekrarlıyorum sorunsuz devam ediyor. Sorun benim sistemimle alakalı olabilir diye ekran kartı güncellemeleri vs. bildiğim şeyleri yaptım ancak crash devam ediyor. Save dosyasıyla alakalı bir problemde yaşamadım, fps drop gibi sorunlar hiç yok. (GTX1650-8GB-İ5 9.)

Son olarak steam'de olumlu bir yorum yapsam bile burada biz bizeyiz kimse kusura bakmasın, bir çok oyuncunun sorun yaşadığı aşikar. Yani kale kuşatmalarında eksiklikler bekliyorduk, oyunu ingilizce bekliyorduk, evlenme ve çocuk olaylarında eksiklikler de bekliyorduk ancak bu kadar sistemsel hata hoş olmadı. Bir çok arkadaştan daha şanslı olarak en azından tek yapmam gereken oyunu tekrar açmak. En mantıklısı bir kaç hafta beklemek diye düşünüyorum. (Bannerlord oynuyor...)
 
Merhaba,
Bugün 240-250 dakika aralıksız oynadım herhangi bir crash problemi yaşamadım. Optimizasyon sorunu düzeldiğinde her şey daha güzel olacaktır.
 
Merhaba,
Bugün 240-250 dakika aralıksız oynadım herhangi bir crash problemi yaşamadım. Optimizasyon sorunu düzeldiğinde her şey daha güzel olacaktır.
Katılıyorum. Optimizasyon ve FPS güncellemesi tahmini ne zaman gelir sizce arkadaşlar birkaç gün içerisinde glir mi yoksa birkaç ay gerekir mi?
 
Back
Top Bottom