İçindekilere baktım da 12 Öfkeli Adam filminin olmayışı çok garip geldi bana. İçimdeki Deniz filmi güzel bir seçim olmuş. Kitabın siparişini verdim bakalım.Montesquieu said:Hukuku Sinemada Görmek - Sevtap Metin
Bazı popüler filmlerin hukuki ve sosyolojik tahlillerini içeriyor.
Jack London' un beyaz diş kitabını okumuştum çok güzeldi. Bu nasıl ? Okudum konusu ilgi çekici.ErkutErdem said:Martin Eden - Jack London
Bu neydi şimdi ? Adamın ideolijesini benimsemiyor olman onun kalemini küçümseyebileceğin anlamına gelmez. Bende siyasi görüşünü doğru bulmuyorum ama gerçekten kaliteli bir yazar. Ayrıca her şeyden okumak lazım.Finde said:Ayrıca atsız okuyan kaldı mı ya.
Beğenmediğimi ifade ediyorum.Turkish Cavalry said:Bu neydi şimdi ?Finde said:Ayrıca atsız okuyan kaldı mı ya.
Atsız olunca çıkışma oldu değil olay, senin üslubun aşağılayıcı onun farkında değilsin. Konunun atsız ile alakası yok sen bu sadece şimdi denk geldiğim bir konu. Sen tutup ''J.K rowling çocuk kitabı yazıyor okunur mu o ya'' desen yada ''Peyami Sefa çakma sherlock yazıyor onu mu okuyorsunuz ya'' desen ben gene çıkışırım sana. Atsız fanatiği değilim hatta 1-2 senedir hiç bir şeyini okumadım ama 2 kitabını ve bazı şiirlerini okuduğum için yaptığın yorumu saygısızca buluyorum, hem yazara hem de onu sevenlere karşı. Ben okumamış olsam da saygısızca dediğin şey. Beni biraz yanlış anlamışsın, sevmen gerekmiyor ama sevmemek ile saygısızlık arasında bir çizgi var. Genel okuru geçtim en basitinden, adam okuduğu şeyi paylaşmış adamın okuduğu şeyle dalga geçmiş oluyorsun.Finde said:Beğenmediğimi ifade ediyorum.Turkish Cavalry said:Bu neydi şimdi ?Finde said:Ayrıca atsız okuyan kaldı mı ya.
Bana kalırsa senin yaptığın alakasız. Burda başka kitaplara ve yazarlara da iyi kötü yorumlar geliyor ama konu atsız olunca neden bir çıkışma oldu? Her şeyi okumak diye bir şey doğru değil. Önyargısız yaklaşmalı dersen hak veririm. Ama mesela yorumlarına güvendiğim bir kaç yer yahut kişi bir kitap ya da bir şey hakkında olumsuz yorum yaptıysa ben onu her şeyden okumalıyım diyerek okumalı mıyım? Ayrıca benim beğenmememden daha çok, beğenilmesi ideolojik. Ve bu tür duygulara hitap etmesi.
Turkish Cavalry said:Sen tutup ''J.K rowling çocuk kitabı yazıyor okunur mu o ya'' desen
Turkish Cavalry said:Bazı gazeteciler yapıyor, davalık oluyorlar, yazıları kaldırılıyor, gazeteden kovuluyorlar vb.