En sevdiginiz Zenciler

Users who are viewing this thread

shearak

Sergeant
will-smith.jpg

WİLL SMİTH tabiki  :cool:

mna kym Fusuy için fesat hacı
en beğendiğinizi zenci aktörler dese
en beğendiğinizi zenci şarkıcılar dese yine aynı iletiyi yapıştıracaktın ya neyse tabi ilk posstaki will abinin devasa aletli fotoğrafı işin tuzu biberi oldu o ayrı hayır benim Samuel L. Jackson 'ım arada kaynamasın diye sildim mesajı durduk yerde gay damgası yemeyelim diye

Fugi said:
mna kym Fusuy için fesat hacı
en beğendiğinizi zenci aktörler dese
en beğendiğinizi zenci şarkıcılar dese yine aynı iletiyi yapıştıracaktın ya neyse tabi ilk posstaki will abinin devasa aletli fotoğrafı işin tuzu biberi oldu o ayrı hayır benim Samuel L. Jackson 'ım arada kaynamasın diye sildim mesajı durduk yerde gay damgası yemeyelim diye

Ulan Fugi.  :lol:

en sevdiğiniz melez diye konumu açsam ne yapsam
altına birde obamacığımın resmini koyarım dadından yenmez
sonra gay değilde artık lan bu biseksüel'miş demezlerse ne olayım

abi varya zamanında bu forum gayet ciddiydi şimdi okudukça sandalyeden düşüyorum lan :grin: özellikle chriss'in mesaja yarıldım ha :grin:
|BalamiR| said:
Abi şükredelim en sevdiğiniz pozisyon filan dememişler :mrgreen:
balamir'den de böyle şeyler duydum ya gözüm açık gitmem artık :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oguzhan said:
abi varya zamanında bu forum gayet ciddiydi şimdi okudukça sandalyeden düşüyorum lan :grin: özellikle chriss'in mesaja yarıldım ha :grin:
|BalamiR| said:
Abi şükredelim en sevdiğiniz pozisyon filan dememişler :mrgreen:
balamir'den de böyle şeyler duydum ya gözüm açık gitmem artık :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Katılıyorum :grin:

Back
Top Bottom