En sevdiğiniz hava ? Karlı , güneşli , yağmurlu , Bulutlu vs. :) Katılın.

Users who are viewing this thread

Serıfsky

Knight
Evet arkadaşlar herkes en sevdiği havayı yazsın ben başlıyorum. Nedenini de yazarsak sevinirim.  :cool:

Bulutlu hava çünkü ne güneş gözüküyor ne de soğutucu bir hava oluyor seviyorum :smile:

Su, toprak, ateş, hava. Geçmişte 4 ulus barış ve uyum içinde yaşıyorlardı ancak Ateş Ulusunun saldırmasıyla her şey değişti.

Trollük bir yana, karlı hava favorimdir. Sanırım kışın doğmam ve soğuğu daha fazla sevmem nedeniyle.

Kapkara bulutların olduğu, kasvetli ve yağmurlu hava. Camdan dışarıyı seyretmesi çok güzel oluyor. Bir de aşırı ışıktan dolayı gözümü açamamam ve sıcağı sevmediğim için güneşli havalardan özellikle nefret ederim.

Sgt.Frost said:
Yağmurlu hava. Kırsalda köyde tadından yenmez toprağın ıslak kokusu filan süperdir.
Bizim köyde yağdı mı sel gibi yağıyor. O yüzden yağmuru ben sevmiyorum. İstanbul' da falan iyi yağıyor da burada da toprak kokusu yok :sad:

LapisLazuliciAmca said:
Sgt.Frost said:
Yağmurlu hava. Kırsalda köyde tadından yenmez toprağın ıslak kokusu filan süperdir.
Bizim köyde yağdı mı sel gibi yağıyor. O yüzden yağmuru ben sevmiyorum. İstanbul' da falan iyi yağıyor da burada da toprak kokusu yok :sad:
Karadeniz'de misin?

Cloudy said:
LapisLazuliciAmca said:
Sgt.Frost said:
Karadeniz'de misin?
Kayseri. Ama vadi olduğu için dağdaki tüm sular bizim köye düşüyor.

LapisLazuliciAmca said:
Cloudy said:
LapisLazuliciAmca said:
Sgt.Frost said:
Karadeniz'de misin?
Kayseri. Ama vadi olduğu için dağdaki tüm sular bizim köye düşüyor.
Kayseri'li misin? Bende Kayseri'liyim.

Yağmurlu havaları çok severim ben.Yağmurda gezmek veya yağmur yağarken evde camdan yağmuru izlemek bana çok hoş geliyor.

Back
Top Bottom