Lehlerin zırhı daha iyi.RuthLeSs44 said:Kırım derim çünkü türk devletidir
Ama çarlık rusyada pek fena değil kırım olmasa seçeceğim krallık çarlık rusya hele o ayna zırh hastayım![]()
mrtkrd said:Kırım Hanlığı çünkü müslüman. Ama en sevdiğim askerler kanatlı Hüssarlar .Gendede kırım diyorum
O neymrtkrd said:Gendede
Hayır. Onlar Slavlardan gelmiş bir saldırgan topluluktur.Kazakistan'la alakası yoktur.Chicollette said:Kazak Atamanlığı, Afrika kökenli bir toplum mu?
Ben Rusların olduğun Kazaklardan bassediyorum.Orta Asyadaki Kandaşlırımızı değil.Kazaklar(Orta asyadaki kandaşlarımız) Türk ama başka bir Kazak' diye bir toplum var Rus yandaşları BKZhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Kazaklar_(Slav)Chicollette said:Kandaş falan demicem alıcam ayağımın altına;
Çağdaş Kazakların kökenleri 1400'lü yıllara kadar gitmektedir. 1400'lü yıllarda çeşitli Türk kavimlerinin bir araya gelmesiyle Orta Asya'da yeni bir boy doğmuştur. 1400'lü yıllar öncesinde Kazak toprakları pek çok Türk devletinin kurulduğu geniş bozkır alanlarıdır.
Kazak bozkırları dâhil Orta Asya'da Milattan Önce 5000-1200 yılları arası; Afanesyova, Andrenova ve Karasuk kültürleri gibi kültürleri yaşamıştır. Bu döneminden sonra Kazak steplerinde kurulan medeniyetler şöyle sıralanabilir: Sakalar, Hiung-nu, Çi-çi yönetimindeki Hiung-nular, Avarlar, Göktürk Kağanlığı, Batı Göktürk İmparatorluğu, Hazarlar ve Bulgar Dönemi, II. Göktürk Kağanlığı, Türgiş Devleti, Arap Akınları, Karluklar ve Kimekler, Karahanlı Devleti, Oğuz Yabgu, Kıpçaklar, Büyük Selçuklu İmparatorluğu
, Harzemşahlar Devleti, Moğol Hakimiyeti, Altın Orda Devleti dönemleri.
Chicollette said:Rus Kazakları yani Rus Maceracılarının olduğunu biliyorum. Ama konu da bahsi geçen Kazak Atamanlığı bir Türk boyudur. O sebeple diyorum Afrika kökenlimi diye. Mevzu ne ise bahside o olur :S