En sevdiğiniz Ülke/Irk Hangisi?

En sevdiğiniz Ülke/Irk ?

• Kırım Hanlığı

Votes: 35 49.3%
  • Kazak Atamanlığı

Votes: 9 12.7%
  • Rus Çarlığı

Votes: 8 11.3%
  • Lahistan

Votes: 5 7.0%
  • İsveç Krallığı

Votes: 14 19.7%

• Total voters
    71

Users who are viewing this thread

Kont Olaf

Banned
En sevdiğiniz Ülke/Irk ? Hangisi ?
ve neden.?

Benimkisi Kırım Hanlığı çünkü Türk olan bir hanlık ve süvarisi sağlam ya sizin ?

Kırım :Çünkü Türk bir hanlık ve zırhları pahalı değil. :cool:
Lehistan:Zırhları Mükemmel  :eek: :eek:
Ama favorim Kırım.

Kırım derim çünkü türk devletidir

Ama çarlık rusyada pek fena değil kırım olmasa seçeceğim krallık çarlık rusya hele o ayna zırh hastayım  :lol:

RuthLeSs44 said:
Kırım derim çünkü türk devletidir

Ama çarlık rusyada pek fena değil kırım olmasa seçeceğim krallık çarlık rusya hele o ayna zırh hastayım  :lol:
Lehlerin zırhı daha iyi.

İsveç der tek geçerim. her mareşal çağrısında 1000 kişi oluruz. Nişancılarımızda çift namlulu vardır. Piyadelerimizde Çift elli. Önümüze gelen Süvari ya çift elli yer yada basit kargı.

Rus çarlığınında iyi olduğu söylenir. Asizade süvarileri güzeldr. Ayrıca Dengeli (Baltalı mızrak galiba) blablabla çok iyidir tek alır. Tabii..

Ama İsveçin Yarım zırhının üstüne tanınmam. helede bazı birlikler kara zırh giyer ya neyse...

kırım derim çünkü hem türk devleti (Osmanlı) hem de en iyi atlı okçulara(mirza şambul) ve nişancılara(yeniçeriler) sahipler

Kırım  Hanlığı çünkü müslüman. Ama en sevdiğim askerler kanatlı Hüssarlar .Gendede kırım diyorum

Kandaş falan demicem alıcam ayağımın altına;

Çağdaş Kazakların kökenleri 1400'lü yıllara kadar gitmektedir. 1400'lü yıllarda çeşitli Türk kavimlerinin bir araya gelmesiyle Orta Asya'da yeni bir boy doğmuştur. 1400'lü yıllar öncesinde Kazak toprakları pek çok Türk devletinin kurulduğu geniş bozkır alanlarıdır.

Kazak bozkırları dâhil Orta Asya'da Milattan Önce 5000-1200 yılları arası; Afanesyova, Andrenova ve Karasuk kültürleri gibi kültürleri yaşamıştır. Bu döneminden sonra Kazak steplerinde kurulan medeniyetler şöyle sıralanabilir: Sakalar, Hiung-nu, Çi-çi yönetimindeki Hiung-nular, Avarlar, Göktürk Kağanlığı, Batı Göktürk İmparatorluğu, Hazarlar ve Bulgar Dönemi, II. Göktürk Kağanlığı, Türgiş Devleti, Arap Akınları, Karluklar ve Kimekler, Karahanlı Devleti, Oğuz Yabgu, Kıpçaklar, Büyük Selçuklu İmparatorluğu, Harzemşahlar Devleti, Moğol Hakimiyeti, Altın Orda Devleti dönemleri.

Chicollette said:
Kandaş falan demicem alıcam ayağımın altına;

Çağdaş Kazakların kökenleri 1400'lü yıllara kadar gitmektedir. 1400'lü yıllarda çeşitli Türk kavimlerinin bir araya gelmesiyle Orta Asya'da yeni bir boy doğmuştur. 1400'lü yıllar öncesinde Kazak toprakları pek çok Türk devletinin kurulduğu geniş bozkır alanlarıdır.

Kazak bozkırları dâhil Orta Asya'da Milattan Önce 5000-1200 yılları arası; Afanesyova, Andrenova ve Karasuk kültürleri gibi kültürleri yaşamıştır. Bu döneminden sonra Kazak steplerinde kurulan medeniyetler şöyle sıralanabilir: Sakalar, Hiung-nu, Çi-çi yönetimindeki Hiung-nular, Avarlar, Göktürk Kağanlığı, Batı Göktürk İmparatorluğu, Hazarlar ve Bulgar Dönemi, II. Göktürk Kağanlığı, Türgiş Devleti, Arap Akınları, Karluklar ve Kimekler, Karahanlı Devleti, Oğuz Yabgu, Kıpçaklar, Büyük Selçuklu İmparatorluğu
, Harzemşahlar Devleti, Moğol Hakimiyeti, Altın Orda Devleti dönemleri.
Ben Rusların olduğun Kazaklardan bassediyorum.Orta Asyadaki Kandaşlırımızı değil.Kazaklar(Orta asyadaki kandaşlarımız) Türk ama başka bir Kazak' diye bir toplum var Rus yandaşları BKZhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Kazaklar_(Slav)
Slav olan kazaklardan bassediyorum onlar Rus.(Slav)
Bunlar ise Bizim gibi TÜRK olan kazaklar.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kazaklar
İmla hatası olabilir bilgisayarda değilim.

Rus Kazakları yani Rus Maceracılarının olduğunu biliyorum. Ama konu da bahsi geçen Kazak Atamanlığı bir Türk boyudur. O sebeple diyorum Afrika kökenlimi diye. Mevzu ne ise bahside o olur :S

Chicollette said:
Rus Kazakları yani Rus Maceracılarının olduğunu biliyorum. Ama konu da bahsi geçen Kazak Atamanlığı bir Türk boyudur. O sebeple diyorum Afrika kökenlimi diye. Mevzu ne ise bahside o olur :S
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

İsveç. Paha biçilemez. Yarım zırh giyen usta Piyadeleri olsun (Oklara karşı mükemmel, Tüfeğe karşı orta), Oyundaki en iyi 2. Nişancılar olsun (1. kazak veya Rus :razz:), Sırf tek başıma gezerken aldığım Korumalar olsun, Gereksiz Atlıları olsun...

Back
Top Bottom