En iyi yandaş

Sizce En iyi en karizmatik yandaş hangisi.

• Marnid

Votes: 15 41.7%
  • Borcha

Votes: 6 16.7%
  • Nizar

Votes: 4 11.1%
  • Alayen

Votes: 7 19.4%
  • Rolf

Votes: 4 11.1%

• Total voters
    36

Users who are viewing this thread

Şah-Eqemen

Banned
Bence Borcha v808 den de tanıyorum diğer üyeler onu şikayet ettiklerinde hemen koruyorum onu siz hangi yandaşı koruyorsunuz ve sevecen buluyorsunuz.

Şah Egemen post kasmayı bırak ta biraz adabınla forumda dolaş eski konuları diriltmek sana birşey kazandırmaz.

Post kasmakmı  bunuda ilk kez duyuyorum çaktırmadan seninde niye cevap verdiğin anlaşıldı post kasmak Bu arada arama motorunda denedim böyle bir  çıkmayınca bende açtım öle her şeye atlama.

bu konudan bashetmiyorum güzelim . Foruma bir giriyorum bütün forum başlıklarının son mesajını sen atmışsın adın her yerde geçiyor konular yeni olsa sözüm yok ama konular ben annemin karnında iken açılmış be güzelim.

çok anlamsız geliyorlarsa çok sıkılıyorsan amuda kalk ne biliyim takla felan at ama gidipte 2. sayfadaki 3. sayfadaki konuları hortlatıp forumu yoramazsın .

--ArchEnemy--    o konuları benim hortlattığımı sanıyodun şimdi bakıyorumda sanırım kimin hortlattığını bulmuşsun........

victor_lion ArchEnemy yede hak vermelisin o konularda konuları canlandıran değil en son mesaj atanın adı gözüküyor. Ve listede bikaçtane konuda senin ismin yazıyor.

ridvan teşşekür ederim .victor birşey yazmayı unuttum bak yarısı şah eqemenin yarısı senindi mesajların :smile:

ArchEnemy  zaten ben sana büyük bi tepki vermedim sen biraz sert söylemiştin ondan biraz bozuldum o yüzden dedim ben diriltmedim diye neyse hatanı anlaman yeter...

en iyi yandaş Artimenner 'dir.. Başlarda o kadar bozguna uğradık gıkı bile çıkmadı garibimin herkesle dost herkesle arkadaş aşırı derecede sağdık + iyi savaşçı + iyi yetenekleri var :lol:

Ya Marnid hep olay çıkarıyordu. Hiç de sevmiyordum şaşı gibi bakıyor :grin: Dikkat ederseniz bize değil burnuna bakar gibi hâli var :grin: Ondan sevmiyorum. Bence en iyisi '' Artimenner ''. Gerek Mühendisliğiyle,gerek savaşçı özellikleriyle ve gerekse her olaya sazan olup atlamamasıyla 10 Numara Bi Yandaş :wink:

marnid forever.

0.808'Den dolayı ve ismi baana birisini andırıyo ama kim :d

gelişime en uygun alayen ve baleshur' istediğiniz özellikleri kazanmakta zorlanmazlar savaşçı özellikleride baya iyidir hemde 2lv'den başlıyorar

Metehannica said:
Lord Marcel said:
Valla bak azımdan  aldın lafı ,bende artimenner i çok severim. :smile: mühendisliği de bayağı bir iş görüyor.

Adam en karizmatiğini felan soruyor len :grin:.Artimenner öldü ölecek.Gelmiş 100 yaşına hala savaşıyto dengesiz :grin:.

:grin:

Artimenner in  üstündekileri donatınca  bak nasıl savaşıyo :grin:

Back
Top Bottom