En iyi mod...Anketi...

En iyi Mod Sizce Hangisi?

• Britain 1297

Votes: 3 3.1%
  • Custom Settlements

Votes: 2 2.1%
  • Eagle and the Radiant Cross

Votes: 4 4.2%
  • Fire Arrow

Votes: 11 11.5%
  • Prosphesy of Pendor

Votes: 2 2.1%
  • Sword of Damocles - Invasion

• The Horde Lands

Votes: 1 1.0%
  • The Peloponnesian War

Votes: 12 12.5%
  • Timeless Kingdoms

• WWII: China Battlefield

Votes: 5 5.2%
  • Rise Of Khergits (RoK) v1.8

Votes: 20 20.8%
  • 1275 Edition

Votes: 0 0.0%
  • Barbarian Invasion

• Britannia 1080

• Calradia at War

• Chronicles of Talera

• Lords and Realms

• Mongol Series

• Native Expansion

• Southern Realms

• The Hundred Years War Mod

• Türk Devletleri Bayrakları + 4 Yeni Krallık

• Native

Votes: 11 11.5%

• Total voters
    96

Users who are viewing this thread

Sparroy

Knight at Arms
Merhaba Arkadaşlar Genelde Foruma baktığımızda herkes en iyi modun hangisi olduğunu yer yer birbirine sorarak öğrenmeye çalışmış... en azından bu anketle daha net bir fikir elde edebiliriz diye düşünüyorum... Anketi indirilebilir mod listesi üzerinden sadece 4 ve 3 yıldız verilmiş modları hesaba katarak yaptım... Eğer Diğerleri içinde olupta 2 yıldız yada yıldızsız olan modlardan iyi olduklarını düşündükleriniz varsa lütfen belirtin(Haksızlık etmek istemeyiz heralde, emeğe saygı)... Neyse Kolay Gelsin...

Hoşunuza giden modla ilgili düşüncelerinizi yazarsanız iyi olur... (Oynadığınız modun Hangi yönü sizi cezbediyor...)

bu konu daha onceden acılmıstı hatta ben acmıstım sadece yeni modların cıkmasını bekledigim ıcın guncellemedım ankettede acıkca belırttım forumda ararsan bulursun ayrıca bu konular mod gelistirmede acılır

The Peloponnesian War  nasıl bir şey biraz bilgi verirmisiniz oynadığınız kadarıyla.

Rumil said:
The Peloponnesian War  nasıl bir şey biraz bilgi verirmisiniz oynadığınız kadarıyla.
Guzel bir mod harita kaplamaları falan degismis antik çağ yunan savaşları spartalılar falan var hersey guzel ama normal calradia haritası daha ona el atmamıslar indirmeni tavsiye ederim  :D

The Peloponnesian War iyi güzel modda 900 küsür mb tutan moddan daha fazla şeyler bekliyordum. Mesela arenaların düzenlenmesi ve haritanın o çağa uygun olması güzel olurdu.

addar said:
The Peloponnesian War iyi güzel modda 900 küsür mb tutan moddan daha fazla şeyler bekliyordum. Mesela arenaların düzenlenmesi ve haritanın o çağa uygun olması güzel olurdu.

aynen.

Antifiriz said:
addar said:

aynen.
alkol mu aldın sen 438 mb herseyi ile ayric DEMO  :mrgreen:  :mrgreen:

addar said:
kurunca 900 küsür mb oluyor.
Kurunca kota yemio ayric gene o kadar olmuyo neyse sonucta DEMO ve OYNADIYSAN kaplamaları yeni itemleri gormussundur ki normal kapladıgı yer  :lol:

Valavaukar said:
addar said:
kurunca 900 küsür mb oluyor.
Kurunca kota yemio ayric gene o kadar olmuyo neyse sonucta DEMO ve OYNADIYSAN kaplamaları yeni itemleri gormussundur ki normal kapladıgı yer  :lol:
Evet kota yemiyor :D  Ama modda nativeden hiçbir item yok ve(belki vardır.)itemler acayip kaliteli.Ben o moda bayıldım.

808  deki  battle sicily modu üzerine mod tanımam    ondaki  feodal  yapı  hala  yapılamadı     

Zuby said:
bu konu daha onceden acılmıstı hatta ben acmıstım sadece yeni modların cıkmasını bekledigim ıcın guncellemedım ankettede acıkca belırttım forumda ararsan bulursun ayrıca bu konular mod gelistirmede acılır
Kardeş Hem arama motoruna yazdım varmı diye hemde moderatöre sordum... Moderatör sadece konu olarak açıldığını anket olarak açılmadığını söyledi. Bu konuyu açmamın iyi olabileceğini söyledi... Ayrıca ne farkeder... madalya mı takıyorlar sanki... Şu akıl verme huyundan da vazgeçin artık ...

adam gıbı konus gergınım zaten konu olarak degıl anket olarak acmıstım ayrıca senın ne gıbı haltlar karıstırdıgında benı ılıgılendırmez ıstedıgın gıbı oyna anketınle

Zuby said:
adam gıbı konus gergınım zaten konu olarak degıl anket olarak acmıstım ayrıca senın ne gıbı haltlar karıstırdıgında benı ılıgılendırmez ıstedıgın gıbı oyna anketınle
Kıyamam sana... Gerginliğini alırız istersen... sorun değil...

Back
Top Bottom