Profesyonel derken? HOI 3 var olan en zor strateji oyunlarından biri muhtemelen.hobeto13 said:Crusader Kings 2 tam bir profesyonel oyunu diyebilirim. İstediğiniz kadar HoI veya EU oynayın ama Crusader Kings 2'deki o çaresizlik ve elindeki ile yetinip büyüme hissini bu kadar derinden hissedemezsiniz. Onca ilerleyişte sizin arkanızdan iş çevirip tam coştuğunuz anda sizi resmen ayağınızdan tutup bir çukura atan bilgisayara söve söve bitiremeyeceğiniz bir oyundur.![]()
Propaganda said:War of the vikings ve war of the roses derim ben aslında.İkisi de şahane.Vikingsi oynama fırsatım olmadı ama görüntü kalitesi gayet iyi.
Mesela bradenburg oldum.Almanyayı kurmak istiyorum peki bunu nasıl yapıcam ? Diğer devletçiklerle nasıl birleşecem ?colombos said:CK2 bence fazla karışık ve zevksiz.Ne HoI olabilmiş nede EU
ferevon said:Ck 2 bayagi kolay aslinda. HOI'de Japonya alip pasifikte ABD ile savas anlarsin ne kadar ugrastirdigini, hani Almanya falan kolay tabii orduyu AI ye ver hallediyor zaten ama denizi ve havayi duzgun kontrol edemedigi icin zorda Japonya,Italya gibi ulklerde AI de hicbir sey yapamaz
afetga said:Mesela bradenburg oldum.Almanyayı kurmak istiyorum peki bunu nasıl yapıcam ? Diğer devletçiklerle nasıl birleşecem ?colombos said:CK2 bence fazla karışık ve zevksiz.Ne HoI olabilmiş nede EU
Tek oyununu oynayıp yorum yapmak kolay tabii. Kendini geliştirmeyen firma lafına EU 3-HOI 3 gibi oyunlardan sonra CK 2 EU 4 gibi oyunları oynayanların diyeceği bir şey vardır sanırım.HadjiNazmi said:Hepsi birbirinin aynısı zaten. Oyunlarda asker ilerleyişleri bile aynı. Adam olduğu yerde yürüyor. Bir yön çizgisi çıkıyor. Süre dolduğunda birden ışınlanmış oluyor. Kendini geliştirmeyen bir firma. Nasıl olsa seveni çok. Hangisinin geçtiği yer ve zaman hoşuna gidiyorsa en iyisi odur. Çünkü başka hiç bir farkları yok.