Aynı benim küçüklüğümNoventa said:Şu ana kadar en yüksek zekaya sahip insanın hayatını veriyordu bu ay NTV Bilim(emin değilim)ADam 11 yaşında Oxforda kabul edilmiş 40 dil öğrenmiş falan filan okuyun derim
kim?alamut said:çok mütiş bir adam bence ama en büyük dahi lafı biraz havada kalır
Sir Peter said:Bende şöyle duymuştum : Tesla Edisonla düşman olur . Tesla ABD'ye kaçar . Edison Tesla'nın izini sürerek onu öldürür ve projelerini yakar.
Sir Peter said:Bizim fizikçi demişti![]()
![]()
![]()
![]()
Kadirlenk said:edison aynı zamanda bir iş adamıydı. Teslanın sınırsız ve bedava enerji vadetmesi sonucu karalama kampanyası başlattı. Bu nedenle tesla günümüzde adı geçmeyen biri...
Dragonbone said:Kadirlenk said:edison aynı zamanda bir iş adamıydı. Teslanın sınırsız ve bedava enerji vadetmesi sonucu karalama kampanyası başlattı. Bu nedenle tesla günümüzde adı geçmeyen biri...
Sınırsız enerji miVay anasını be
![]()
Armageddon said:Sınırsız bedava ve kablosuzBende şöyle bişi okumuştum Tesla böyle bir şeyi söyleyince bir şirket mi ne iflas ederiz diye para kaynağını çekmiş diye duymuştum.
edit ; tesla nın zaten elinde kocaman yanan bir ampülle fotoğrafı var gerçi o zamanlarda fotoğraf makinası var mıydı bilmiyorum ne kadar doğru ama elektriği kablosuz iletmeyi başarmıştı yani
PunisHimenT said:![]()
Bu fotoraf sanırım ama kablolumu kablosuzmu belli değil.![]()