El Ele Turkler!!

Users who are viewing this thread

Ondorax

Recruit
Arkadaşlar..çok konuştuk çok tartıştık...fazla türkün forumla ilgilenmesini hiç açmiyacam bile =)

Buradaki arkadaslar biz bize yetebilirz bence...tecrübesi olan kimseler varsa hep beraber bir mod yapalim derim!

Benim bu konuda pek tecrübem yok..ancak FULL Harita Yapabiliyorum...
senaryo yazmak zor ise yazarım...hayal gücü geniş =) hepimizin öyledir =)

Birçok İşi Yapabiliyorum AMA! kendi kıyafetlerimi-silahlarımı vs yapamıyorum!

bu konuda tecrübeniz var ise (M&B Moding ile ilgili herşey!) gelin derim el ele verelim güzel bi mod olusturmayi deneyelim

bu konudaki görüslerinizi bekliyorum arkadaslar
herkese kolay gelsin :wink:

Her modun bir lideri var dikkat ederseniz. Birisi ortaya çıkmalı, mod fikri ve nasıl yapılacağına dair planı olmalı. Temel programlamayı da o yapmalı. Sonra yardım isteyebilir ve insanların ilgisini çekerse yardım eden çıkabilir. Burada belli aralıklarla Türklerin modu yapalım diye öneriler yapılıyor, iyi yapılsın ama birisi de başlasın bakalım hele, liderliği ele alsın, gerisi gelir belki.
Ayrıca benim bazı şüphelerim var. Buraya takılan 3-5 kişi var ve güzel bir mod yapacak bir takım çıkacağını sanmıyorum. Mod çok iyi olmasa da birşeye benzemeli. Neden derseniz Türklerin modu diye çıkıyoruz ortaya (Finlilerin modu, Amerikalıların modu diye birşey yok dikkat ederseniz), bir anlamda ülkemizi temsil ediyor oluruz ve berbat birşey olursa ülke karizması da çizilir.

ben hiç girişmeyelim derim.eğer aranızda daha önce mod yapan veya nasıl yapıldığını bilen biri varsa baçka.

ayrıca çok fazla boş zamana ihtiyaç var. ben şahsen öğrenciyim ve çoğumuzun da öyle olduğunu düşünüyorum.gerekli zamanı ayırmak kolay olmaz.

arkadaşlar dediğiniz güzel bişey tamam ben kılıç modelleri yaparım önümüzde koca bi boş zaman var siz benden isteyin ben yapayım ben tecrübeliyim bu işlerde

yani daha önce yaptın mı?

ayrıca şehir ve asker isimlerini değiştirmek ve yeni kıyafet modelleri yapabilen biri daha lazım?aslında pek çok kişi lazım.

Şimdi beyler...liderliği ben yapim dicem...sen kimsin lan deme olasılığınız var...o yüzden ben bunları demeden size fikrimi açıkliiim

şimdi benim tecrübem...Harita yapmak-karakterleri isimlendirmek vs...

şimdi...hikaye bence Osmanlı Zamanı'nı ya da Bizans Dönemini kapsasın...

istanbulun haritasını çıkarıcaz...ülkeleri o zamanki gibi isimlendirip NPC leri(padişahları felam) o zamanki gibi adlandırcaz...

Mavera299 sen silah ları yapma konusunda tecrübeli isen bu çok güzel...
sana tek bi sorum olcak..giyim+kuşam yapabiliomusn? ve bu arada Osmanli veya Bizans dönemine ait silahları yapabilirmisn?

Arkadaşlar çeşitli konularda tecrübeniz varsa açıklayın herkesin yeteneğini ortaya koyup kim ne yapabilir bi düşünelim

arkadaşlar çok güzel ya.silah tamam ,harita ,isim halloldu.dönem de uygun. bi kıyafetler kaldı.

bi de yaptığınız modelleri rapidshare e verip buraya link koyarsanız hoş olur(şimdiye kadar yapmış olduklarınız)

mavera madem iddialısın bak şu adresteki gibi bi tipte kılıç fena olmazdı.roma dan kalma ama bizanslılar da kullanıodu.

http://www.larp.com/legioxx/gladii3.jpg

mavera299 said:
arkadaşlar dediğiniz güzel bişey tamam ben kılıç modelleri yaparım önümüzde koca bi boş zaman var siz benden isteyin ben yapayım ben tecrübeliyim bu işlerde

mavera299, paylasabilecegin ornekler var mi?

Batur Kaan said:
arkadaşlar çok güzel ya.silah tamam ,harita ,isim halloldu.dönem de uygun. bi kıyafetler kaldı.

:smile: Biraz heyecanlisin galiba? Mod icin fazla iddiali geldi de.. Aklimdaki bir mod icin firsat buldukca ugrasmaya calisiyorum da gercekten de yorucu oluyor; tahmin bile edemeyeceginiz hatalarla ugrasmak zorunda kaliyorsunuz.

Yapmak istediginiz bir mod varsa oncelikle ayrintilarini en alt seviyeye kadar belirlemek gerekiyor bence. En azindan benim bundan biraz agzim yandi. (Agzim yandi dedigim toplasan bir-bir bucuk 24 saat ama olsun) Yani "hadi mod yapalim" dedikten sonra ayrintilariyla beraber anlatilmis olmasi gelecege yonelik umitleri artirirdi :smile: Yani kilic yapabilmek, kiyafet yapabilmek, saga sola adamlar yerlestirmek, isimleri degistirmek, haritalari degistirmek tamam da bir de KONU lazim mesela :wink:

Ama kostek karakter olmak istemem!!! Gercekten de bu seferki mod girisimi oncekinden daha ciddi duruyor. En azindan is bolumu yapma istegi var gibi, ki bu cok onemli :smile:

Ondorax said:
Şimdi beyler...liderliği ben yapim dicem...sen kimsin lan deme olasılığınız var...o yüzden ben bunları demeden size fikrimi açıkliiim

Niye diyelim ki? Kendi adima bir liderden bekleyecegim iki zorunlu bir secmeli ozellik var:
1-) Programla yapabilmeli
2-) Is bolumu yapabilmeli (sen sunu yap su sunu yapsindan ziyade birden fazla insanin yaptigi isleri organize edebilmeli, bunlarin beraber sorunsuz calismasini garanti edebilmeli, yon gosterecek yeterliligi olmali)
3-) Tecrube

Bunun disinda barbaros'un "Turklerin Modu" konusunda soylediklerine katiliyorum. Daha once tamamlanmis bir tecrube modu olmadan bu sekilde ortaya atlamak, ne biliim, biraz gazli olmaz mi? :smile:

Unutmadan ekleyeyim; bu kadar konustum, yeri gelince, gerekirse, ihtiyac duyulursa, lazim olursa, elimden geldigince, zaman buldukca, vs. vs. programlama konusunda yardim etmeye hazirim.

Sakin Batur Kaan, sakin :grin: Once derin derin nefes alip ver, genc yasta kalp malp... Soz bak, reply yazcam urban boy'a :razz:

ya baksanıza editörleri indirmek için net frame 2.0 ten başka program yok mu?ben indirmiştim önceden,editörü indirmeye çalışırken yok gösterio.bi daha 14 mb yüklemek istemiom.

maalesef o programı indirmek gerekiyo bende indirdim o sayede mod yapıyorum hem banada yardım edersin

yok abi ya.yabancı forumları okudum da , hiç bulaşmayım o işe.acaip sorunlu oluomuş okuduğum kadarıyla.girsem çıkamam işin içinden.

Back
Top Bottom