Ekran kitleniyor yardım

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

8eliW

Recruit
Arkadaşlar öncelikle ekran kitleniyor derken; oyun devam ediyor ama benim ekran mesela savaşa başlamadan önce "şu kadar askerinize karşı şu kadar asker var savaşa hazırsınız" dediği ekranda kalıyor ama arkadan at nalları savaş sesleri geliyor. Aynı şey silah dükkanında da oluyor para sesleri duyuyorum ama ben hep "pazara doğru gidiyorsun" yazan yerde kalıyorum. Silah hariç hiçbir pazarda olmuyor bu. Yakında yeni ekran kartı geliyor full detay oynama hayallerim suya düşecek gibi şimdiden teşekkürler.

Ekran kartının kaldıramaması,RAM yetersizliği gibi şeylerden ötürü olabilir.

Bilgisayarı açtıktan sonra antivirüs,flashget gibi RAM yiyen bilimum programı SysTray' (Saatin oradaki yer) den kapatın,oyunun grafik ayarlarını en düşüğe indirin,ondan sonra bir daha deneyin.

Eğer olmazsa da muhtemelen virüsten kaynaklanıyordur.Öyle virüsler var ki tüm antivirüsleri denemenize rağmen silinemeyebiliyor.Şu an ben bu durumdan muzdaribim,oyun en düşük detaylarda 5-10 fps arasında gidip geliyor. :mrgreen:  Veri çok olduğundan format da atamıyorum.

Neyse,umarım düzelir.

sadece silah tüccarı ve savaşta oluyorsa silahlardan birinde/birkaçında sorun vardır pencere olarak aç oyunu ve hata mesajı çıkıyor mu bir bak

mr_T said:
Ekran kartının kaldıramaması,RAM yetersizliği gibi şeylerden ötürü olabilir.

Bilgisayarı açtıktan sonra antivirüs,flashget gibi RAM yiyen bilimum programı SysTray' (Saatin oradaki yer) den kapatın,oyunun grafik ayarlarını en düşüğe indirin,ondan sonra bir daha deneyin.

Eğer olmazsa da muhtemelen virüsten kaynaklanıyordur.Öyle virüsler var ki tüm antivirüsleri denemenize rağmen silinemeyebiliyor.Şu an ben bu durumdan muzdaribim,oyun en düşük detaylarda 5-10 fps arasında gidip geliyor. :mrgreen:  Veri çok olduğundan format da atamıyorum.

Neyse,umarım düzelir.

Sistemden olduğunu sanmıyorum çünkü ben bi müddet dayımın bilgisayarında oynamıştım 512 mb ram 64 mb ekran kartı(biraz dandik ama kaldırıyordu) sonra onun ekran kartını ben yenisini alana kadar ondan aldım kendiminkine taktım 1gb ram var ve tam çözünürlük, doku detayı 60'ta ara sıra kasıyor.Alttada sadece antivir çalışıyor. Ama virüs olabilir ayrıca bilgisayara belki 5 senedir format atmıyorum çok yavaşladı bir fırsatım olursa yedekleyip atarım.

kus gribi said:
sadece silah tüccarı ve savaşta oluyorsa silahlardan birinde/birkaçında sorun vardır pencere olarak aç oyunu ve hata mesajı çıkıyor mu bir bak
Hayır hata vermiyor sadece ben o ekranda kalıyorum ama tıklayınca sesler geliyor mecburen alt+f4 yapıyorum direk çıkıyor.(Para sesleri ve bir yere tıklayınca çıkan sesleri duyuyorum.)

native mi mod mu oynuyorsun? üzerinde oynama yaptın mı? yapmadıysan oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi dene... ben hala itemlerde problem olduğunu düşünüyorum :roll:

ekran kartın yetersizdir yada ramın yada bellegin yada pc nin kuveti kaldırmıyodur yada client bozuktur  veyada oynuyorsan modun özellikleri cok fazladır ekran cözünürlügü vs vs

Sen bi yeniden kur oyunu

Olmazsa format dene

Oda olmassa amuda kalkıp monitorun etrafında 3 kere dön öle silahcıya git :grin:

Hiçbiri olmassa ram veya ekran kartıdır.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom