valla bana parça ve marka tavsiye edermisin fazla uçma ama gidipte 2 bin lik parça söylemeahmetmaza12 said:Onboard ekran kartları ayrı ekran kartları kadar performans sunmaz. Ama yinede güncelleyeceksen anakartın modelini öğrenip(kasada yazar, yazmıyorsa aç içinden bak) kendi sitesinden driverı indirmelisin. Yinede onboard ekran kartından bir şey beklemeni öneririm(ayrıca s3 graphics öyule çok ahım şahım grafik yongaları üretmiyor diye biliyorum, masaüstü modelleri bile benin fxin evrim geçirmiş hali gibi.). Ayrıca muhtemelen ddr ramli bir ankart vermişler sana. Yani diğer özellikleride sağlam değil bilgisayarının.
COD 6 kasmadan oynatsın bana yeterahmetmaza12 said:Bütçe çıkart ona göreAyrıca kullanım alanlarınıda söylemen lazım.
kukla17 said:![]()
![]()
![]()
![]()
VAYY BE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahmetmaza12 said:kukla17 said:![]()
![]()
![]()
![]()
VAYY BE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anlayamadım?
ddr 2 kullanıyorumahmetmaza12 said:UçmuşGayet uçulmamış bir rakam bence, uç dersen 2000lerde başlarım ben. Eğer anakart soket 775, ddr2 slot ve agp yerine pcı-express veriyolu kullanıyosa anakart masrafına girmemiş oluruz.
Eğer işlemci fiyatında bir sorun görüyorsanız, ileriki dönemde bilgisayar hafif teklemeye başladığında en azından işlemcinin 1-2 sene daha dayanması ve oyun dışı aktivitelerde bilgisayarın iyi performans vermesi için verdim. Bir athlon 2 de koyabiliriz bilgisayara, yada anakartı soket 775 yapıp e6300 işlemci koyabiliriz. Ama bildiğiniz gibi 775 soketlerin miladi doldu(q9000 ve e8000ler diyebilirsiniz, fakat yeni teknolojiler onları 775 yapıdaki işlemcileri geride bıraktırttı)