Ekran Hatası!!!!! (Yardım)

Users who are viewing this thread

Arkadaslar mount&blade 1.011  oynuyorum ama ilk kez ekran hatasi aldım yardım edersenız cok tesekkur edicem. Bu yuzden oyun oynayamaz oldum lutfen yardımci olun. Hata ise unable to lock vertex buffer dıo ve oyunu kapatıyor.. Yardımlarınız ıcın smdıden tesekkur ederm..

Bilgisayarımın ozellıkleri :
2gb Ram
1gb Ekran Karti Ndvia8600GT
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20 Ghz

neden bole oldugunu bı turlu cozemedim oyun neden haya verdıgını yardımcı olun lutfen!!! :sad:

Gpu'ya aşırı yüklenildiğinde çıkıyormuş. Aşırı detaylı modeller kullanan modlardan da kaynaklanabilir. Grafik ayarlarını düşürerek deneyebilirsin.

Edit: İngilizce forumdan şunu buldum:

Usually this has something to do with your graphic drivers. Try to update them if you can.

Also, this error usually pops up when there are a lot of bodies piled up around the same spot. Go to your Options and set the amount of Corpses at something else then maximum (Depending on how good your pc is.)

Yani diyor ki:

Sürücülerini güncellemeyi dene, bir de görüntülenen maksimum ceset sayısını azalt.

Ayriyetten iki kez üst üste mesaj etmek yerine "modify" (düzenle) tuşu ile iletilerimize sonradan yazacaklarımızı ekleyelim lütfen.

texture detay felan var onu düşür. Ayarları düşürerek gir veya orada otomatik ayarla var onu seç.
Ayrıca aynı hatayı iki kez yapma...

Back
Top Bottom