eklediğim npc haritada çıkmıyor haritada çıkması için ne yapmam lazım yardımcı o

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

cakveli

Knight
eklediğim npc haritada çıkmıyor haritada çıkması için ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar  :cry:

module_system'i indirdin mi?

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,49267.msg1274016/boardseen.html#new

s.a  tşkr ederim buldum ve eklemeyi yaptım ama eklediğim npc haritada çıkmıyor haritada çıkması için ne yapmam gerektiğinide yardımcı olursan sevinirim arkadaşım allah razı olsun.

cakveli said:
s.a  tşkr ederim buldum ve eklemeyi yaptım ama eklediğim npc haritada çıkmıyor haritada çıkması için ne yapmam gerektiğinide yardımcı olursan sevinirim arkadaşım allah razı olsun.

Ya biyerde yanlışlık yapmışındır yada bütün şehirleri didik didik araman lazım mutlaka bulursun tabi kodlamada bir hata yapmadıysan. :wink:

kodlamayı artimennerin dosyasını kopyalayıp yaptım hata yoktur 16 tane npc varya 17 diyede belirttim ama yinede yok bütün şehirleride gezdim.

birkaç şehri atlamış olabilirsin mesela bende npc ekledim.Tüm şehirleri dolaştım en son Kudanda çıktı. Sen birdaha ara

module.batta hata vermedi değilmii bide ismini yüzünü ve itemlerinide değişik yapsaydın.
ne alaka diye sormayın aralarında fark olsun değilmi

sultansuleyman said:
Bencede veya yanlışlığını öğrenmek için bütün npclerin ismini değiştir yanlış değilsen oda çıkar...

yanıt verdiğiniz için tşkr ederim ama ben zaten tüm npc lerin isimlerini değiştirdim ama isimlerde oyunda aynı çıkıyor ilginç olan bişey var oyunu ingilizxceye çeviriyorum tr yi en yapıyorum oyun ingilizxce oluyo npxc isimleri türkçe  :mrgreen:

ridvan95 said:
module.batta hata vermedi değilmii bide ismini yüzünü ve itemlerinide değişik yapsaydın.

şu modle batı açarmısın biraz ben npxc ekledim ama yüzünü değiştirmek için bir seçenek göremedim anca xcharekter ekranından değiştirebiliyorum yüzlerini.

cakveli said:
ridvan95 said:

şu modle batı açarmısın biraz ben npxc ekledim ama yüzünü değiştirmek için bir seçenek göremedim anca xcharekter ekranından değiştirebiliyorum yüzlerini.

Değişiklikleri yaptıktan sonra module_system'in içindeki module.bat'ı çalıştırdın mı ?

GlikoZ said:
cakveli said:
ridvan95 said:

Değişiklikleri yaptıktan sonra module_system'in içindeki module.bat'ı çalıştırdın mı ?
modüle_system'in içinde modüle bat yok benim yav demekki ben ondan görmemişim çünkü ben hepsini tet açıp didik didik araştırmıştım şimdi tekrar sadece modüle batı aradım ama yok silinmişmi acaba. tekrar indirsem şimdiye kadar yaptığım değişikliklerde boşa gidicek indirip sadece modüle batı kopyalayıp eski modüle systemin içine kopyalasam olurmu acaba ?

cakveli said:
GlikoZ said:
cakveli said:
ridvan95 said:

modüle_system'in içinde modüle bat yok benim yav demekki ben ondan görmemişim çünkü ben hepsini tet açıp didik didik araştırmıştım şimdi tekrar sadece modüle batı aradım ama yok silinmişmi acaba. tekrar indirsem şimdiye kadar yaptığım değişikliklerde boşa gidicek indirip sadece modüle batı kopyalayıp eski modüle systemin içine kopyalasam olurmu acaba ?

Sorun yaratmaz içine atabilirsin

yok canım module systemin ilk versiyonunda bile module.bat var. Exe olarak belkide arkadaş metinlere bakıyodur.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom