cakveli said:evet o var bende ama ordanda baktım bulamadım
cakveli said:s.a tşkr ederim buldum ve eklemeyi yaptım ama eklediğim npc haritada çıkmıyor haritada çıkması için ne yapmam gerektiğinide yardımcı olursan sevinirim arkadaşım allah razı olsun.
sultansuleyman said:Bencede veya yanlışlığını öğrenmek için bütün npclerin ismini değiştir yanlış değilsen oda çıkar...
ridvan95 said:module.batta hata vermedi değilmii bide ismini yüzünü ve itemlerinide değişik yapsaydın.
ne alaka diye sormayın aralarında fark olsun değilmi
cakveli said:ridvan95 said:module.batta hata vermedi değilmii bide ismini yüzünü ve itemlerinide değişik yapsaydın.
şu modle batı açarmısın biraz ben npxc ekledim ama yüzünü değiştirmek için bir seçenek göremedim anca xcharekter ekranından değiştirebiliyorum yüzlerini.
modüle_system'in içinde modüle bat yok benim yav demekki ben ondan görmemişim çünkü ben hepsini tet açıp didik didik araştırmıştım şimdi tekrar sadece modüle batı aradım ama yok silinmişmi acaba. tekrar indirsem şimdiye kadar yaptığım değişikliklerde boşa gidicek indirip sadece modüle batı kopyalayıp eski modüle systemin içine kopyalasam olurmu acaba ?GlikoZ said:cakveli said:ridvan95 said:module.batta hata vermedi değilmii bide ismini yüzünü ve itemlerinide değişik yapsaydın.
şu modle batı açarmısın biraz ben npxc ekledim ama yüzünü değiştirmek için bir seçenek göremedim anca xcharekter ekranından değiştirebiliyorum yüzlerini.
Değişiklikleri yaptıktan sonra module_system'in içindeki module.bat'ı çalıştırdın mı ?
cakveli said:modüle_system'in içinde modüle bat yok benim yav demekki ben ondan görmemişim çünkü ben hepsini tet açıp didik didik araştırmıştım şimdi tekrar sadece modüle batı aradım ama yok silinmişmi acaba. tekrar indirsem şimdiye kadar yaptığım değişikliklerde boşa gidicek indirip sadece modüle batı kopyalayıp eski modüle systemin içine kopyalasam olurmu acaba ?GlikoZ said:cakveli said:ridvan95 said:module.batta hata vermedi değilmii bide ismini yüzünü ve itemlerinide değişik yapsaydın.
Değişiklikleri yaptıktan sonra module_system'in içindeki module.bat'ı çalıştırdın mı ?