GlikoZ Sergeant at Arms Apr 6, 2009 #2 Şu anda bununla ilgili arama yapıyordum.(Çıkmadı) Hızırsın =) saol.
Koyurtang Baron Honour Guard Old Guard Apr 6, 2009 #3 Aynen valla ben de bunu arayacaktım, aklımdaydı iyi ki yapmışsın böyle bir şey çok sağol. Çok yardımcı ve yararlı bir adamsın fugitive, cidden.
Aynen valla ben de bunu arayacaktım, aklımdaydı iyi ki yapmışsın böyle bir şey çok sağol. Çok yardımcı ve yararlı bir adamsın fugitive, cidden.
GlikoZ Sergeant at Arms Apr 6, 2009 #4 Şehre yukarıdan vs nasıl bakabiliyorsunuz.Bende sadece ileri geri sağ sol olarak hareket ediyor?
the_fugіtіve Banned Apr 6, 2009 #5 w yukaru s aşağı a sol d sağ tuşa basık tutarken mouse ilede yön verebiliyorsun
Searcy Master Knight Old Guard Apr 7, 2009 #7 Ders üstünü ders benimde istediğim buydu... Hadi derslere devam ansiklopedi gibi yapıcaz burayı
Valavaukar Sergeant at Arms Apr 18, 2009 #11 Cok tesekkur ne bu diyodum bende baya sevdim acıkcası ama Tir Şehri sevmemiş olabilir yaptıklarımdan sonra
Cok tesekkur ne bu diyodum bende baya sevdim acıkcası ama Tir Şehri sevmemiş olabilir yaptıklarımdan sonra