Edit İle Cami Kurmak İsterken Surlar Silindi!Yardımlarınızı Bekliyorum.

Users who are viewing this thread

Helgoring

Banned
Edit İle Cami Yapmak İsterken Sargoth Şehrinin Surlarını Sildim Bunu Nasıl Düzeltebilirim?Oyunu silip tekrar yükledim ama yine birşey olmadı...

Helgoring said:
Edit İle Cami Yapmak İsterken Sargoth Şehrinin Surlarını Sildim Bunu Nasıl Düzeltebilirim?Oyunu silip tekrar yükledim ama yine birşey olmadı...
e edit mode dan tekrar sur yap

djEmRe said:
Helgoring said:
e edit mode dan tekrar sur yap

İşte arkadaşım sorun orada...Surlar bir türlü eskisi gibi kordinize olmuyor.Benim demek istediğim eski haline yani fabrika ayarlarına getirmek. :grin:

ridvan95 said:
module sistem kullanıyosan oradaki sargotun center kısmına başka bir şehrinkini ekle düzelir
O sadece şehrin haritadaki görünümünü değiştirir. En kolayı sil tekrar kur neden uğraşıyorsunki. Bide madem suru sildin neden kaydettin.

::karalord:: said:
ridvan95 said:
module sistem kullanıyosan oradaki sargotun center kısmına başka bir şehrinkini ekle düzelir
O sadece şehrin haritadaki görünümünü değiştirir. En kolayı sil tekrar kur neden uğraşıyorsunki. Bide madem suru sildin neden kaydettin.
yok module_scenes te varya hani center yazıyor o şehrin içi anlamına geliyor. Başka bir şehrinkini kopyalarsa o şehrin görünümünü alır ama fazla bozukluk olmaz aynı krallıkta başka bir şehri koy değişikliği kendi bile anlamazsın veya biz sargotun kodunu gönderelim

Tatari_okan said:
http://rapidshare.com/files/236819899/scn_town_1_center.sco.html
Bu dosyayı SceneObj klasörüne kopyala ve eskisiyle değiştir.

Gerçekten sağol çok yardımcı oldun da yine eskisi gibi oldu yine silinik :grin:

Helgoring said:
cixmert said:
ozmn yeniden sur ekle

İşte sorun orada yamuk yumuk oluyor yapamıyorum.
Bilmiyorsan diye söylüyorum, edit modda bir nesnenin yerini değiştirmek için:
z ile z ekseninde döndürme
x ile x ekseninde döndürme
y ile y ekseninde döndürme
g ile yatayda hareket ettirme
t ile dikeyde hareket ettirme

Bunları bildikten sonra birkaç denemeyle yaparsın herhalde.

cixmert said:
tekrar sur yap :grin: :lol:
cixmert said:
ozmn yeniden sur ekle
cixmert said:
valla tatari bnmde aklıma gelmişti ama biliodr die söylemedim ityi oldu hatırlattıgın :lol:

Adam üç tane post atmış hiçbirinde bi amaç yok, sırf konu kirlensin arayan istediğini bulamasın.

üstteki postlarda
-tekrar sur yap
-oyunu sil tekrar kur, denmesine rağmen herkes ısrarla aynı postları atıyo  :???:

Back
Top Bottom