e edit mode dan tekrar sur yapHelgoring said:Edit İle Cami Yapmak İsterken Sargoth Şehrinin Surlarını Sildim Bunu Nasıl Düzeltebilirim?Oyunu silip tekrar yükledim ama yine birşey olmadı...
djEmRe said:e edit mode dan tekrar sur yapHelgoring said:Edit İle Cami Yapmak İsterken Sargoth Şehrinin Surlarını Sildim Bunu Nasıl Düzeltebilirim?Oyunu silip tekrar yükledim ama yine birşey olmadı...
O sadece şehrin haritadaki görünümünü değiştirir. En kolayı sil tekrar kur neden uğraşıyorsunki. Bide madem suru sildin neden kaydettin.ridvan95 said:module sistem kullanıyosan oradaki sargotun center kısmına başka bir şehrinkini ekle düzelir
yok module_scenes te varya hani center yazıyor o şehrin içi anlamına geliyor. Başka bir şehrinkini kopyalarsa o şehrin görünümünü alır ama fazla bozukluk olmaz aynı krallıkta başka bir şehri koy değişikliği kendi bile anlamazsın veya biz sargotun kodunu gönderelim::karalord:: said:O sadece şehrin haritadaki görünümünü değiştirir. En kolayı sil tekrar kur neden uğraşıyorsunki. Bide madem suru sildin neden kaydettin.ridvan95 said:module sistem kullanıyosan oradaki sargotun center kısmına başka bir şehrinkini ekle düzelir
Tatari_okan said:http://rapidshare.com/files/236819899/scn_town_1_center.sco.html
Bu dosyayı SceneObj klasörüne kopyala ve eskisiyle değiştir.
cixmert said:ozmn yeniden sur ekle
Bilmiyorsan diye söylüyorum, edit modda bir nesnenin yerini değiştirmek için:Helgoring said:cixmert said:ozmn yeniden sur ekle
İşte sorun orada yamuk yumuk oluyor yapamıyorum.
cixmert said:tekrar sur yap
cixmert said:ozmn yeniden sur ekle
cixmert said:valla tatari bnmde aklıma gelmişti ama biliodr die söylemedim ityi oldu hatırlattıgın