e1.4.0 Beta Yaması, e1.3.0 Ana Yaması ve e1.3.1 Mini Yaması Çevirisi & Yapılacaklar Listesi Çevirisi

Users who are viewing this thread

Reis senin nasıl bu yazıları nasıl erken tarihte yazdığını anlamıyorum ya :grin: Eskiden yazdığın yama notlarını düzenleyerek mi yeniliyorsun ? Çünkü her zaman 4 Nisan 2020 yazıyor tarihte :grin:
 
şu alfa yaması olayı bence saçma.şimdi oyuncular neden alfa versiyona girip oyunu test etsin ki?.ayrıca neden tw ekibini bölüyorsunuz amaç ne güzelce geliştirin betadan oyunu şimdi iki tane versiyona patch felan çıkarılacak insanlarında kafası karışacak.
 
Yüklüyorsan şimdi iptal et çünkü geri döndüm oyun bozuldu kayıtlı savelerime giremiyorum yeni oyun oluşuturup kaydetsem bile açılmıyor o kısım
Sorunu çözebildin mi? Bende de aynı şey oldu. Oyunu ya silip tekrar yüklemek lazım yada 1.1'in betadan çıkıp herkese yayınlanmasını beklemek gerekiyor galiba.
 
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Krallık kurdum, şehir fethettim ama şehri kime vereceğimi seçmem gerek yalnız seçenekler arasında ben yokum. Kendime almak için ne yapmam gerekli?
 
Kartım 1050Ti 4gb
Performans İyileştirmeleri
  • Ram ve VRAM kullanımı düşürüldü ve birçok leak sorunu giderildi.
  • Sahne yüklemede performans iyileştirmeleri yapıldı.
Performans konusunda böyle bir şey yazmışlar bu kadarcık geliştirme ile FPS'nin artabileceğini tahmin etmemiştim. Sanırım oyunun benim bilgisayarda ki sıkıntısı RAM'in 8gb olması. Fazla yükleniyorsa bu güncelleme ile fixlenmiş olabilir


Normal ingilizce post da daha fazla iyileştirme yapıldığı yazılmış.
 
Belirttiğim gibi, büyüklüğünden ötürü taksit taksit paylaştım, Çok Oyunculu bölümü 2. gün sabahı eklenmıştı :smile:


Bir şey demedim ki hocam, sonuçta paralı görevli değilsiniz :smile: teşekkürler. En alta Çok oyunculu ve single player yazıyor yani tam olarak da Multiplayer için değil.
 
Bir şey demedim ki hocam, sonuçta paralı görevli değilsiniz :smile: teşekkürler. En alta Çok oyunculu ve single player yazıyor yani tam olarak da Multiplayer için değil.

Aynen, o sebepten ötürü orası ayrı yazılmıştı :smile: bende bişey demiyorum zaten bilgi verme amaçlı söyledim sadece :smile:

"Çok ve Tek Oyuncuya Etki Eden Yama Notları"
 
Last edited:
Back
Top Bottom