e1.4.0 Beta Yaması, e1.3.0 Ana Yaması ve e1.3.1 Mini Yaması Çevirisi & Yapılacaklar Listesi Çevirisi

Users who are viewing this thread

Ya arkadaşlar betayı falan ne karıştırıyorsunuz sürekli zaten oyun normalde stabil değil betasını niye indiriyorsunuz sizlik birşey değil o kaç kere dedim şurada kimse dinlemiyor. Azıcık sabretseniz zaten geliyor güncellemeler. Güncelleme yayınlamaya hazır olduğunda zaten yayınlıyorlar. Dün de mesela yayınladılar savede sıkıntılar çıktı geri alıp tekrar yayınladılar. Siz betaya giriyorsunuz ondan sonra save çöp oldu diye ağlıyorsunuz buralarda, yapmayın. Beta'dan çıkın normal kendi kendine update geliyorsa onları yükleyip oynayın gerisine karışmayın. Beta'ya gelince yani "yeni güncelleme geliyor" demek için söylüyorlar onu. Güncellemenin boyutu hakkında da bilgi sahibi olalım diye yükleyin diye değil. Bazı arkadaşlar beta yüklemek gerektiğini falan zannedip bunu yapıyor, yapmayın arkadaşlar. Tekrar söylüyorum beta olayını. Beta sadece yeni güncellemede sıkıntınız çıkarsa eski bir güncellemeye dönmek için konulmuş birşey oraya. Bir de bozukluklar olma riskini alarak yenilikleri görmek ve nasıl çalıştığına bakmak için. Önceden yeni gelecek bir güncellemeyi yüklerseniz sonra başınıza bin türlü sıkıntı çıkartabilir. Bunu bilerek betaya katılın veya katılmayın. Test yapmak isteyenler, modlarını bir sonraki güncellemeye uyumlu hale getirmek isteyen modçular, ne bileyim Youtube'da gelecek updatelerin videosunu yapmak isteyenler falan hariç katılmamak en doğrusudur. Güncelleme yayınlanmaya müsait olunca zaten otomatik Steam'de indirmelere eklenecek. Hayatınızda ilk defa mı Steam kullanıyorsunuz anlamadım ki.
 
Last edited:
Moral, yapay zeka vb. sorunları ne zaman çözmeye başlarlar acaba merak ediyorum. 2016'daki kuşatma görüntülerinde adamlar güzel güzel geri çekiliyor iç kaleye, hatta kendilerine saldıranlara karşılık veriyor anında; oyunun güncel halindeyse arkalarına bakmadan kaçıyorlar ve arkalarından biçe biçe ilerliyor herkes bunları.


Bu arada eski tartışma konusu tekrar açılıp sabitlense iyi olmaz mı? Bütün tartışma, eleştiri, öneri vb. o konuda yer alır eskiden olduğu gibi.
 
Last edited:
Yamanın çevirisi uzun sürecektir ama üzerinde çalışmaya başlıyorum.

EDIT: Yeni yamanın başında verilen bilgi önemli onun çevirisini atıyorum.
 
Last edited:
Çok kararsız kaldım eski save ye dün başlamıştım çok bir şey yapmadım yeni save açıp 1.1.0 a geçsem mi bilemedim. 1.10.0 a geçmeli miyim sizce?
 
Back
Top Bottom