Sorunu çözebildin mi? Bende de aynı şey oldu. Oyunu ya silip tekrar yüklemek lazım yada 1.1'in betadan çıkıp herkese yayınlanmasını beklemek gerekiyor galiba.Yüklüyorsan şimdi iptal et çünkü geri döndüm oyun bozuldu kayıtlı savelerime giremiyorum yeni oyun oluşuturup kaydetsem bile açılmıyor o kısım
Reis senin nasıl bu yazıları nasıl erken tarihte yazdığını anlamıyorum yaEskiden yazdığın yama notlarını düzenleyerek mi yeniliyorsun ? Çünkü her zaman 4 Nisan 2020 yazıyor tarihte
![]()
Süpersin kardeşim ?
1.011 gelecek mi bugün?
Hemen hergün yeni yama yayınlıcaz demişlerdi. Beta ayrı bir konu.Alfa Beta işi var bir hafta sonra veya daha uzun bir zaman sonra 1.1.0 gelecek diye düşünüyorum
Belki de ben yanlış biliyorum. Du bakalımO zaman ben yanlış biliyorum baba kusura bakma
Kartım 1050Ti 4gb
Performans İyileştirmeleri
Performans konusunda böyle bir şey yazmışlar bu kadarcık geliştirme ile FPS'nin artabileceğini tahmin etmemiştim. Sanırım oyunun benim bilgisayarda ki sıkıntısı RAM'in 8gb olması. Fazla yükleniyorsa bu güncelleme ile fixlenmiş olabilir
- Ram ve VRAM kullanımı düşürüldü ve birçok leak sorunu giderildi.
- Sahne yüklemede performans iyileştirmeleri yapıldı.
Normal ingilizce post da daha fazla iyileştirme yapıldığı yazılmış.
İngilizce post da ne var ise aynısının çevirisi vardır, eksik herhangi bi bölüm yok.
Sonradan eklemişseniz bakmadım ilk gün yoktu.
Belirttiğim gibi, büyüklüğünden ötürü taksit taksit paylaştım, Çok Oyunculu bölümü 2. gün sabahı eklenmıştı![]()
Bir şey demedim ki hocam, sonuçta paralı görevli değilsinizteşekkürler. En alta Çok oyunculu ve single player yazıyor yani tam olarak da Multiplayer için değil.