1.10 a geri döndüğümde dosyaları doğrulattım ama hata geçmedi şimdi 1.9 a döndüm birdaha doğrulatıcamEn iyi performansı aldığın sürüme dön dosyaları doğrulat
1.10 a geri döndüğümde dosyaları doğrulattım ama hata geçmedi şimdi 1.9 a döndüm birdaha doğrulatıcamEn iyi performansı aldığın sürüme dön dosyaları doğrulat
Bugün tam da bunu düşünüyordum, belki kılıç mızrak vs. kasanlar için sorun değil kill alınıyor ama, yayda kafaya atmadığın sürece tek atmak neredeyse imkansızdı, iyi olmuş.Seviye atlama olayını kolaylaştırmışlar. Adama hit vurunca seviye atladım bin tane perk açıldı.
Benim de o dikkatimi çekti. Her savaş sonrası level atlıyorum neredeyse. Çift el ve binicilik maksimuma geldi.Bugün tam da bunu düşünüyordum, belki kılıç mızrak vs. kasanlar için sorun değil kill alınıyor ama, yayda kafaya atmadığın sürece tek atmak neredeyse imkansızdı, iyi olmuş.
Beta güncellemesinden sonra eski sürüme döndüğümde bende crash aldım ve oynayamıyordum sürekli crash crash crash. Normalde yoktu bu ve bildiğim kadarıyla çözüm yok. Ben direk oyunu sildim ve baştan yükledim en temizi bu açıkcası.1.10 a geri döndüğümde dosyaları doğrulattım ama hata geçmedi şimdi 1.9 a döndüm birdaha doğrulatıcam
Sanırım bende öyle yapıcam peki silip yükledikten sonra hangi sürümü oynuyorsun ?Beta güncellemesinden sonra eski sürüme döndüğümde bende crash aldım ve oynayamıyordum sürekli crash crash crash. Normalde yoktu bu ve bildiğim kadarıyla çözüm yok. Ben direk oyunu sildim ve baştan yükledim en temizi bu açıkcası.
O kadar da kolay olmasın ya, öyle olursa bir anlamı kalmaz. Adamlar bir türlü orta yolu bulamadıBenim de o dikkatimi çekti. Her savaş sonrası level atlıyorum neredeyse. Çift el ve binicilik maksimuma geldi.
Kardeşim bence iyi olmuş ben oyunda gün olarak 4 yılı geçti 1200 lerdemiyim neyim toplam oyun saatim 80e geldi demirciliğim 105 felandı ve 275 de açılan perk var abi nası açıcaz biz bu perki saçmalıktı yani ?O kadar da kolay olmasın ya, öyle olursa bir anlamı kalmaz. Adamlar bir türlü orta yolu bulamadı
Tamamda 2 günde fullersen bir anlamı kalmaz ki, ben de 12 yıl geçirmiştim oyunda, save patladı orası ayrı ama hiçbir şeyim full değildi.Kardeşim bence iyi olmuş ben oyunda gün olarak 4 yılı geçti 1200 lerdemiyim neyim toplam oyun saatim 80e geldi demirciliğim 105 felandı ve 275 de açılan perk var abi nası açıcaz biz bu perki saçmalıktı yani ?
Katılıyorum. Nihai sürüm çıktığı zaman tüm sorunlar da çözülmüş olur. Bunun patchler her hafta gelirse oyun müthiş ilerleme kaydeder.Oyunda ciddi anlamda performans artışı olmuş droplar artık öncekine nazaran çok az gerçekleşiyor.Ve seviye atlamak artık daha kolay olmuş ki olmalıydı zaten genel olarak beğendim eksikleri olur tabii ki hala betada.Onun dışında TW'nin hızlıca ve verimli çalışması hoşuma gidiyor inşallah çizgilerini bozmazlar.
Gereksiz uzatmışsın adamın alttan alarak güzel dille sana laf anlatmaya çalışmasına karşın..O halde artık çocukların oynadığı köşeye çekilebilirsin.
Efsunger said:Ben konuyu 8gb ram üzerinden açtım konuya vakıfsın sandım önceden belirtmeliydim kusura bakma.
Oyunda hala çocuk karakter, npc tuhaflıkları var mı? En önemlisi bunları düzeltmeyi düşünmüyorlar mı? Bu nedir yahu:
Karakterin çocukları biraz büyüyünce bu şekilde orduya felan alınıp silah vb. kuşandırılmayacaktır umarım.