SüleymanÇakır
Recruit

Daha girdim bismillah demeden nasıl oynayacvam cras felan sorun degil harita yok
B
B

Şu solumda gördüğün elit katafrakt sanırım hepsi böyle, zırhtan dolayı.
Beta sürümünü 1 2 saat arası oynayıp denedim ve bana fps droplar artmış gibi geldi ama denildiğine göre performansa yönelik bir güncellemeydi :/ ama optimizayson sorunu devam ediyor umarım tamamen düzeltilir.
Bende Memory cleaner kullanıyorum. Gerçekten çok faydası dokunuyor 7.5 GB Den fazla ram kullandırtmıyor oyuna ve oyun gerçektende çok akıcı bir hal alıyor User interface ler bile hızlı geliyor.Arkadaşlar fps ve droplarda gerçekten gözle görülür bir iyileşme var.Ha tabii 8gb ramım olduğu için ben memory cleaner adlı forumda bir kullanıcının önerdiği ram temizleyici programı kullanıyorum.
Şöyle örnek vereyim.Çapulcularla girdiğim savaş bile droplar yüzünden oynanmaz haldeydi.Multide olmuyordu bu droplar.Şu an 500 savaş büyüklüğünde çok az yaşıyorum drop.Kuşatma dışında kasma yaşamadım.
Arkadaşlar yeni sürümde ana göreve bakan oldu mu ??? Şu komployu durdur zımbırtısı çalışıyormu ? Ana göreve ekleme var mı devam ediyor mu ????
Ben Bir süredir Ana hikaye oynuyorum. Tekrar Krallık kurmaya çalışacağım. 1.0.6 Sonrası düzeltildi ama sadece yeni kayıtlarda işe yarıyor demişlerdi. Şimdi deneme fırsatı geçti. Denedikten sonra bilgilendiririm.
Arkadaşlar yeni beta yamasını indirdim ve ne zaman savaşa girmek istesem crash yiyordum yamayı 1.10 a geri döndürdüm şimdi kayıtlı oyunlardan oyuna devam et seçeneğine tıkladığımda ana menüde direk crash yemeye başladım boku yedi oyun napıcam ben