gördüğüm kadarıyla hala insanların çok fazla parası var. para konusuna değinmeleri lazım. bir şeyler inşa etmek yükseltmeler yapmak biraz zorlaştırılmalı. pintipandayı izliyorum mesela paraya abanmadığı halde bile 170k parası var. parayı yönetmekle uğraşmaları gerekir. bir süre sonra aman zaten çok param var ver gitsine dönüyor iş.
170 k parayla oyunda kendi karakterine bile sağlam bir set düzemessiniz şuan bence para konusu iyi ilerde harcayacak daha çok yer olacak tahminimce warbanddaki gibi koskoca kral olup parasızlıkla boğuşmaktan daha iyi ve gerçekçi bana göre
Bence parasızlık çekmek isteyenler, roleplaye kaptırmak isteyenler de azımsanmayacak derecede fazladır. Yani çok param olsun da kolayca bitireyim demeyenlerdenim ben de. Mesela bir şehrim kuşatılır ve tüm dükkanlarımı düşüncesizce oraya kurduysam, orası ele geçirildiğinde günlük gelirimin düşmesi ve batmam, askerlerimin maaşını ödeyememem ve askersiz kalmam bence daha iyi, böyle olayları sağlamalı ki oyun, oyuncu da yaptıklarının sonucunu önceden öngörmeli..170 k parayla oyunda kendi karakterine bile sağlam bir set düzemessiniz şuan bence para konusu iyi ilerde harcayacak daha çok yer olacak tahminimce warbanddaki gibi koskoca kral olup parasızlıkla boğuşmaktan daha iyi ve gerçekçi bana göre
aslında oyunda para çok değil, şuan oyunda para harcayak yer yok, demircilik var mesela ama kaç kişi yapmıştır mesela ben hiç ellemedim bile buglardan vs dolayı, yani böyle para harcayabileceğin bazı şeyler eklenmeli, misal örnek verecek olursam warband da kalende ziyafet yapardın lordları toplardın vs gibi aktiviteler olmalıBence parasızlık çekmek isteyenler, roleplaye kaptırmak isteyenler de azımsanmayacak derecede fazladır. Yani çok param olsun da kolayca bitireyim demeyenlerdenim ben de. Mesela bir şehrim kuşatılır ve tüm dükkanlarımı düşüncesizce oraya kurduysam, orası ele geçirildiğinde günlük gelirimin düşmesi ve batmam, askerlerimin maaşını ödeyememem ve askersiz kalmam bence daha iyi, böyle olayları sağlamalı ki oyun, oyuncu da yaptıklarının sonucunu önceden öngörmeli..
çoğu kişide hata veriyor tekrar aynı sürümlere dönünce yedeğini al kesinlikle1.1.0 güncellemesi geldikten sonra yine mevcut savelerimizden devam edebilecek miyiz acaba bir bilgisi olan var mı?
arkadaşlar 2 bilgi vereyim. beta ya girerseniz , normal sürüme dönmek de isterseniz save dosyasında auto save ve f5lediyseniz yada farklı kaydet yaptıysanız o save leri silin. yoksa crash yersiniz normal sürümde.
ve eğitime katılın direk atlayın sonradan otomatik cazibe veriyor niyese 50 level birden
Betaya yapıştır hocam, bazı yerlerde fps düşüşün de varsa ilaç gibi gelir..Beta sürümü mü sarıyor normal sürüm mü arkadaşlar? Benim steam'de sadece şu sürümler var hangisini seçmeliyim?