DROP, YUKSEK RAM KULLANİMİ SORUNUNA ÇÖZÜM

Users who are viewing this thread

200v200 de drop yok gayet güzel hocam konu için teşekkürler işe yarıyor 8gb ram var bende buna rağmen güzel çalıştı 16gb 12gb ram sahibi arkadaşlar denesin elinize sağlık ?

Oyunda savaşlarda açıkça bellek sızıntısı olduğunu hepimiz biliyoruz. Oyun aldığı rami sisteme geri vermediği için sürekli ram doluyor ve takılıyor ama bunu arka planda çözen ve gerekli rami sisteme geri kazandıran şahane bir uygulama var adı Memory Cleaner. ( İNDİRDİKTEN SONRA
Clear system cache when usage ezceeds %80
Clear sistem cache every 5 minutes.
Start memory clenear with Windows.) Seçeneklerini tikleyip açın.

----------Programın avantajları--------
➥Program ram kullanımınız her %80i geçtiğinde ciddi boyutta rami sisteme geri kazandırıyor
➥Program 5 dakikada bir otomatik olarak gereksiz rami temizleyebiliyor
➥Bannerlord oyununda sürekli ram toplandığı için 16gb raminiz dahi olsa ram uzun süreler sonucu 15gb boyutlarına varabiliyor tam bunun için harika bir uygulama
➥Aynı şekilde rami 6gb olan arkadaşlarımız kesinlikle ama kesinlikle kullanmaları gerekiyor

----------Programın dezavantajları--------
➥Ciddi boyuttaki gereksiz rami sisteme geri kazandırırken saliselik olarak oyun takılabiliyor.

BİLENLER VARDIR BELKİ AMA ŞAHSEN AŞIRI İSİME YARADI UYGULAMA AŞIRI TAVSİYE EDİYORUM.
Yükledim, dediğin seçenekleri seçtim, geri bildirim vereceğim denedikten sonra..

Ama belli bir süre oynadıktan sonra ben drop yemeye başladım bu da en fazla bu kadar çözüyo galiba :d
O Oyunun sorunu çık gir yapıcaksın mecbur ama en azından oyunda düzgün oynatıyor bende hiç oynatmıyordu droplar yüzünden

Peki program devamlı arkaplanda açık olarak durmalı çalışması için, bir kere seçince devamlı kalmıyor sanırım.

Hocam denedim fakat benim sorun cpu da herhalde. 200 kişilik savaşta bile minimum ayarlara almama rağmen drop oluyor ve öyle böyle değil oyun oynanmıyor yani. ekran kartımım maksimum sistem gereksinimlerini destekliyor işlemcim maksimum desteklemiyor ama minimumdan da kat kat daha iyi ortada birşey yani fakat minimum ayarlarda 200 kişilik savaşta bile drop oluyor kasma oluyor ve çok sıktı bu durum artık. Yinede çok teşekkürler sistemden sisteme göre değişiyor herhalde senin dediğin yöntem bazı sistemlerde gayet işe yarıyor.
Bro ben de Ryzen 5 2600 kullanıyorum ama söylediğin kadar büyük bir sorun yaşamadım.

Bende ekran kartı ,cpu, ram onu bıraktım on board ekran kartı bile kasıyo oyun boyunca ama bi denicem. Bir çok kişi için faydalı olmuşa benziyor teşekkürler.

Belirttiğiniz yazılım uzun süredir güncelleme almıyor. Windows 10 gibi güncel işletim sistemlerinin bazı bellek alanlarını sıfırlamayabilir.
Aynı işlemi yapan Mem Reduct öneririm.

nxIyhx.png

Last edited:
İyi de bu 5 dakika da falan temizlemiyor oyunda sürekli biz temizlersek düzgün oynanmaz. tamam buldum düzenlemeyi

Back
Top Bottom