DOTA 2 - 7.07c

Users who are viewing this thread

Bu oyunu oynayan türkler neden bu kadar yıkık? 1300 saatim var ve ne zaman takımıma bir türk gelse kaybediyorum. Her seferinde genelleme yapmayayım diyorum ama hepsi aynı kafada. Kolay kill almak için Sniper almalar ama mide gitmemeler (hem ayranım dökülmesin hesabı), Lion'la karşı takımın 50 hpli supportuna ulti atmalar falan bunun gibi yüzlerce rezalet sahne görüyorum.

Ama bugün kendim kaşındım. İstanbul kanalından atılan bir parti paylaşımına girdim. Girmez olaydım allah beni kahretsin. 4 tane aptal evladı dünyanın en aptalca picklerini yaptı. Oracle, Sniper, Enchantress ve Witch Doctor. Neyin kombosu neyin counterı ki bunlar? diye anlam vermeye çalışıyorum başlangıç ekranı sırasında.

Neyse maç başladı falan filan baktım bunların bi boktan çaktıkları yok, ne tango verdiler ne ward. Gayet sakin bir şekilde keşke böyle picklemeseydik, karşıda çok hasar var bi tankımız olsaydı bari dedim. Hepsi bi ağızdan "sen raad ol birader kafanı yorma gör bak şimdi nasıl kazanıyoruz" gibisinden laflar ettiller.

Maç başından beri last hit olarak başa baş gittiğim Storm Spirit 10. dakikadan sonra ortalarda pek gözükmemeye başladı. Mid ve rünlerdeki tüm gözleri kendim almış olup saniyesinde ss vermeme rağmen zorla adamların kulesine pushlayan bizimkiler defalarca gank yiyip öldüler. Karşı taraf da baya tryhard çıktı ki daha 20. dakikadan smokelar basılıp agresif gözler konmaya başlandı. Kendi ormanımda 2 kere öldüm (hem üstte hem altta) ve neden kimsenin göz koymadığını sorduğumda "birader nerde takılıyorsan al gözü koy oraya" cevabını aldım takımımdaki 2 supporttan. Oyun sonu Storm orchidiyle, Earthshaker, Magnus ve Lion ultileriyle ağızımıza sıçtılar. Üzerimde Linken ve Manta olmasına rağmen skill yemekten bir türlü kurtulamadığım şu maçta hayatım boyunca hiç olmadığım kadar kanser oldum ama tek sebebi yediğim skiller değil, mid feed diyerek beni reportlayan takımımdaki IQ'su -'lerde olan insanımsı yaratıklardı. Eyyy Sniper oynayan eleman, hiç mi utanmadın 5-19 giderek beni reportlamaya şeref yoksunu adam.
 
Tek Dota değil. Genel olarak oyunlarda Türkler kanser ve aptal oluyorlar. Bunu genelleme yapabilirsin çok saçma bir şey değil. Ayrıca bunların adları da çıktı. O yüzden full ingilizce konuşup yabancı taklidi yapıyorum. Hesaplarımdaki Türklük şeylerini kaldırdım. Türk demesinler diye. Soran olursa İtalyanım diyorum 2-3 İtalyanca bir şeyler sallıyorum. Mutlu mesut geçiniyorum. Türkleri de görürsem muteluyorum. Hiç riske girmiyorum. Direkt anlarsam Türk olduğunu mute. Ruslarla aynı kafadalar. Bazı oyunlarda en azından Ruslar troll oynamıyor. For Honor mesela. Rusları tercih ederim daha iyi. Bu ülkede neredeyse herkes klavye delikanlısı. Napolyon Savaşları bölümü bile bunlar yüzünden kapandı. Community cidden iğrenç. O yüzden mümkün olduğunca Türklerden uzak dur. Denk gelirse de artık mute atacaksın. Avrupa partilerine gir. Ben Dotayı bıraktım ama acını anlıyorum. Zamanında ben de yaşadım.

Türk communitysinin ne kadar aptal olduğunu sırf popüler yayıncılara bakarak da anlayabilirsin. Şu "anancı" kitle mesela.
 
Bazı oyunlarda biraz daha çekilebilir oluyorlar ama dotada asla. Beyin ve takım oyunu gerektiren bir oyunda bu kadar aptalın olması beni geriyor. Oyun sonuna kadar aksan yaparak ingiliz veya amerikan taklidi yapıyorum, eğer mallıklar silsilesiyle başa çıkamazsam bir "yabancı" olarak, son anda türke dönüşüp hepsine sövüyorum. 

Sabah bi el gireyim dedim yine bi eleman geldi. Faceless aldı bende hemen lich pickledim kombo yaparız diye. Rahat 5 kişilik chrono atabilecekken gidip gidip arkadaki supportu içine alarak beni ve ultimi hiç etti. Oyun sonu karşı takımdan reportlamalarını istedim isterken de Brainless Void yazdım diye chat ban yedim. :???:
 
Uzun süredir oynamıyorum.Benimde yaklaşık 3000 küsür saatim var oyunda.Ruslar mı Türkler mi daha kanser derseniz kesinlikle Türkler. Pc başında ne çıldırdığım anlar oldu. Şu oyunda o kadar saatim var hiç ama hiç adam gibi oynamak isteyen düşünceli düzgün bir Türk oyuncuyla karşılaşmadım ciddiyim bunda.Resmen ilkokul ağzı var hepsinde.Ruslar da böyle ama onlarda en azından ciddi oynayanlar düşünceli insanlarda var Türklerden hiç ama hiç yok yada daha ben karşılaşmadım.Bende hep yabancı taklidi yaparım girdiğimde uzak dururum Türk oyuncularla sohbetten falan.Bunu demeye utanıyorum ama durum böyle şu oyun camiasında Rus ve Türklerden başka kanser kitle var mıdır merak ediyorum.Türkler Ruslardan bir tık daha önde bu konuda.

Eski yaşadıklarım tık etti kafamda yine sinir geldi bak :grin:

 
Ya şu broodmother'a ne zaman nerf gelecek çok merak ediyorum adamlar oyunumuzun içine ediyor çok dengesiz bir hero ne zaman karşımıza mid broomother gelse kaybediyoruz abartısız yani adam oyun ortasında herkesi tekliyor. Adam mainliyor heroyu bitti gitti.
 
Abi oyuna ne olmuş ya aghanim shardlar bilmediğim daha tonla itemlerle bi de meta mı kasacağız şimdi.Shard fikri çok güzel hafif dota1 esintisi gelmiş (wk'nın ultisinin eskisi gibi manasız olması gibi) ama o diğer itemleri çıkartmaları sanki lol gibi sürekli metayı değişitirecekler izlenimi uyandırdı bende.
 
Back
Top Bottom