DOTA 2 - 7.07c

Users who are viewing this thread

EHOME :/

içimden bugün çok bahis yapmak geldi ama Secret'ın bu kadar kötü oynamasını kimse beklemiyordu heralde. Ulan :sad:
 
MVP Phoenix çılgın atarak Empire'ı 2-0 yendi. Takımın 2 core oyuncusu QO ve kvpii muhteşem oynadı. Özellikle QO'nun ilk oyunda oynadığı Templar Assasin uzun süre konuşulacak cinsten.

Turnuva öncesi 3-4 favori takım olduğu ve bu sene turnuvanın çok çekişmeli olacağı konuşuluyordu hep. Daha alt sıralarda olması beklenen takımların çoğu, turnuvaya ne kadar çok çalıştıklarını gösterdi. Bu kalburüstü takımların çılgın atması ciddi anlamda değiştirdi dengeleri. İlk günden Fnatic, Na'Vi, ikinci günden de Empire elendi şu ana kadar. 2-3 saat sonra da ilk 6 adayı olan C9-Vici'den biri daha elenecek. Biri elemeden, biri wild carddan gelen 2 takımın finale sadece 2 seri uzaklıkta olması durumu açıklıyor galiba.
 
Ehome'a 5 dolar amıştım. Yeniden başladım gibi bete. Zararımı çıkarmam lazım en azından. Size tavsiyem asla asla asla ama asla Empire otistiklerinin bulunduğun maçlara bet oynamayın.
 
Selamun aleykum  beyler uzun aradan sonra bi gireyim dedim foruma.Dünkü oyunları izlemeyenler varsa özellikle VG-C9 ilk oyun,Empire-MVP ilk oyun Secret-EHOME ilk oyunu bi izlesinler.fy dünyanın en iyi rubick'i olduğunu kanıtladı bi kez daha ilk oyunda çalınan supernovalar olsun fiends grip olsun requiem olsun.İlk oyun da bi 25k lık falan comeback oldu sanırım.Empire'da ilk oyun draftı daha iyiydi bana göre ama resolution çok çok çok kötü oynadı her iki oyunda da bi de MVP de tutulamayan lanaya vardı.MVP 'ye bi kaç bi şey atmıştım iyi para geldi ordan.Asıl sürpriz EHOME'un Secret'ı 2-0 lamasıydı bana göre.Her iki oyunda da ağır outdrafted oldu secret.Yani s4 çok kötü draftladı.Ayrıca ikinci oyunda da kötü oynadı hal böyle olunca yılların tecrübesi rotk konuştu biraz.

 
s4 report please

Core olarak Sf-QoP seçiminin çok saçma olduğunu gösterdi az önceki oyun. Bunu yapan EE vardı, o da malum yani. Karşıda Trax ve Storm başta olmak üzere bütün heroları ciddi hasar potansiyeline sahip olan takıma karşı, stun olmayan, dps plarak sadece sadece Shadow Fiend'a sahip olan bir takımın yenilmesi kaçınılmaz oldu. Secret bu kadrosuyla, hero poollarını kısıtlamaya devam ettikçe daha çok kaybeder.

s4 ve Puppey çok fena feedledi bu arada . s4 oyun boyunca sadece hex kasabildi.

Bu arada bu gece all-star maçı var şu anki Vici-EHOME maçından sonra.
 
Öncesi ve sonrası dahil, kesinlikle izleyin. O kadar güzeldi ki, kadrolara sövmemi tamamiyle geri alıyorum.
 
CDEC finale çıktı lan yok artık

maçtan önce %30 oranları var diye 1-2 şey yatırmıştım öylesine, misliyle geri gelmesi de çok memnun etti şimdi :razz:
 
kahretsin yaa. evde olsaydım şu an cdece 10 dolar yatırıcaktım. yeni pc den girdiğim için 7 gün takas cezası yedim. gitti paracıklar :sad:
 
EG 3-1 ile şampiyon oldu.

Sumail ve Universe seri boyunca efsane oynadı. CDEC çok fena oynamasa da tecrübe eksikliği çok fark yarattı. İkinci maçtaki gibi bir sürpriz swap serinin gidişatını değiştirebilirdi. Fear'a 4 maç boyunca Gyrocopter, Universe'e de 3 maç Clock oynatmaları şaka gibiydi ayrıca. Upper bracketı domine eden takım finalde draftlarıyla sınıfta kaldı. Arteezy şu an büyük ihtimalle kendini düzüyordur :razz:

Bu arada EG şaka gibi lan. Adamlar 6 buçuk milyon dolar kazandılar nerdeyse ama adamlarda gram sevinme yok. Takımda kimse ciddiyetini bozmayıp etrafına falan bakıyor.

After party kısmı berbattı. Deadmau5 ya çok dandik bir herif ya da bok gibi bir playlist hazırlamış. Kendisi dışında eğlenen yoktu salonda. Geçen seneki gibi Darude gelseydi herkes kopacaktı ne güzel :/
 
Back
Top Bottom