Donma

Users who are viewing this thread

Kont

Knight at Arms
Arkadaşlar ben MB W yi oynuyorum pingim de yok ancak oyun ve müzik donuyor.Müzik 2 sn de bir takılıyor oyunda combatta
donuyor.Ramim 2 GB eskiden hiç sorun olmuyordu oyunu baştan yükledim başka bir nedenle bu sorun ortaya çıktı.Çift çekirdeklidir ram.

Bilgisayarı yeniden başlattığında geçiyormu? Yoksa durmadanmı aynı durum yaşanıyor?

Bilgisayarında önceden olmayan kasılmalar varmı? Dosyalar kopyalanırken yavaşlıyormu?

Çok soru srodum biliyorum. Ama bu cevapların sonucunda belki yardımcı olabilirim. (:

dosya atarken filan sorun morun yok oyunda sorun var.Bilgisayarı başlatıyım başlatmıyım geçmiyor,hep aynı.

ve önce olmayan kasılma oynda var sadece.

Kont said:
dosya atarken filan sorun morun yok oyunda sorun var.Bilgisayarı başlatıyım başlatmıyım geçmiyor,hep aynı.

Hmm... O zaman benim pc'ye olan sorun değil. Oyunu sil yükle gibi gereksiz önerilere girmeyeceğim. Steam da sorun olabilir.Steamı kapat baştan aç.

Benim pc dede böyle sorun olmuştu kaplolarını çıkarıp evde gezdirdim biraz salladım, ters falan çevirdim(tabi parçlara zarar vermeden) sonra taktım hiç bir sorun kalmamıştı. Sanırım kasanın içindeki parçalar yerine oturmamıştı. İçini açmaya üşenince böyle türk usulü çözümler buluyorum.  :lol: Ama benim pc de her alanda kasılma oldu, hatta bilgisayar açılmamıştı.

Searcy said:
Kont said:

Hmm... O zaman benim pc'ye olan sorun değil. Oyunu sil yükle gibi gereksiz önerilere girmeyeceğim. Steam da sorun olabilir.Steamı kapat baştan aç.

Benim pc dede böyle sorun olmuştu kaplolarını çıkarıp evde gezdirdim biraz salladım, ters falan çevirdim(tabi parçlara zarar vermeden) sonra taktım hiç bir sorun kalmamıştı. Sanırım kasanın içindeki parçalar yerine oturmamıştı. İçini açmaya üşenince böyle türk usulü çözümler buluyorum.  :lol: Ama benim pc de her alanda kasılma oldu, hatta bilgisayar açılmamıştı.

olmuyor yapıyorum ama.

Aman ha pc ne zarar verme. (: Daha demin aynı sorunu bende yaşadım. Oyundaki sesler durmadan tekrarlandı saçma bi kasma var, sonra ekran siyah oldu açılmadı. Steamda genel bir sorun herhalde...

Searcy said:
Aman ha pc ne zarar verme. (: Daha demin aynı sorunu bende yaşadım. Oyundaki sesler durmadan tekrarlandı saçma bi kasma var, sonra ekran siyah oldu açılmadı. Steamda genel bir sorun herhalde...

başka kimsede yok gibi ancak.Baktım SP dede donuyor,bitti MB hayatı steam düzelene kadar.

ya bende de aynı sorun çok zamandır var nefret ediyom ctrl+alt+del bile çalışmıyo üstelik reset atsamda olmuyo  :sad: illa kapatıp 3-4 dk belicem anca açılıyo :evil:

kablolarımı sallıonuz:grin:XDXDXD haha bi hamama flnda götürün kese yaptırın geçer:grin:XDXD bnde de aynı sorubn oldu yaptım böle geçti ..ama parçaları kurulayıp takın zarar gelmesin:grin:XDXDXDXD (kızmayın şaka yapıorum  :smile:)

oliwer said:
kablolarımı sallıonuz:grin:XDXDXD haha bi hamama flnda götürün kese yaptırın geçer:grin:XDXD bnde de aynı sorubn oldu yaptım böle geçti ..ama parçaları kurulayıp takın zarar gelmesin:grin:XDXDXDXD (kızmayın şaka yapıorum  :smile:)

Komik.

Steam'den Library/Warband sağ tık/Properties seçeneğini seç/Local files/Verify İntegrity of Game Cache seçeneğine tıkla. Ayrıca oynarken Steam açık olsun.

Back
Top Bottom