Dokun.Net - Tek Tıkla Hayata Dokun! | Yorumlarınızı Bekliyorum.

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Ceoleq

Recruit
logo.png

Dokun.Net | Tek Tıkla Hayata Dokun!

Değerli taleworlds üyeleri. İnternet Alemine soluk getirecek yeni sitem olan dokun.net faaliyete geçmiş bulunuyor. Dokun.net sayesinde artık bilgileri heran aklınıza kazıyabileceksiniz. Nasıl mı? Tek yapmanız gereken dokun.net'de bulunan yazıları okumanız. Bu sayede güncel konular hakkında bilgi sahibi olurken toplumda çıtanızı yükselteceksiniz. Dokun.net güncel yazıları özgün bir biçimde sunan tek sitedir. Sitemiz tamamen güncel ve özgündür. Yani copy/paste dediğimiz sistemler uygulanmıyor. Yazılarımız sıfırdan yazılıyor. Bu sayede bireylere bilgileri farklı biçimlerde anlatıyoruz.

Dokun.Net daha 2 günlük  olmasına rahmen şu an günlük 200 ziyaretçi alıyor. ( 2 günde yaklaşık. 1.gün 177 ) bu da bayağı bir yüksek ilk gün için. Sitemiz hitlerini açtığı özgün konularla ve taleworlds ziyaretleri ile almaktadır.

Dokun.Net özgün teması ve özgün yazıları ile sizi bekliyor. Durmaksızın sitemize bekleriz...

www.dokun.net | Tek Tıkla Hayata Dokun!

Sitemize özgün yazılarınız ile katılmak ister misiniz? Tek yapmanız gereken linke tıklamak : http://www.dokun.net/wp-login.php?action=register
Sitemize giriş yapmak için de : http://www.dokun.net/wp-login.php
Linke tıkladığınız zaman kayıt formu gelecek size sadece Kullanıcı Adı ve E-Posta soruyoruz. Şifreniz otomatik olarak mailinize gönderiliyor ( sistem böyle :smile:)
Ayrıca yazar olmak isteyen var ise benim ile irtibata geçsin ( sitemizin yazarı olun :wink:)
Sitemize özgün yazılarınızı eklerken bizim onayımız gerekiyor. nedeni yazdıklarınızın özgün olup olmadığını araştırmak. Özgün olan yazılarınızı hemen onaylıyor ve yayına sunuyoruz. Lütfen özgün makalelerinizi eklerken altına adınızı soyadınızı yazmayı unutmayın :wink:...

Sitemiz vvareze tamamen karşıdır. vvarez olan bütün siteleri kınıyoruz. Legal paylaşımların olduğu bir internet istiyoruz!
Tüm Taleworlds Üyelerini Siteme Beklerim...

Kategorilerimiz :
    *  Aşıklar Bölümü
    * Bilgisayar
    * Diğer…
    * Din Kültürü
    * Edebiyat
    * Eğitim
    * Eğlence
    * Genel Kültür
    * Haberler
    * İngilizce Makaleler
    * Kadınca
    * Oyun
    * Program
    * Sağlık
    * Sitemizden
    * Teknoloji
    * Televizyon ve Sinema
    * Webmaster
    * Yemek Tarifleri

Sitemizden En Son  Konular:
*Kendi Oyununu Kendin Yap! Hem de Bedava. > http://www.dokun.net/kendi-oyununu-kendin-yap-hem-de-bedava/
*Bedava Online Site Yapma Servisleri > http://www.dokun.net/bedava-online-site-yapma-servisleri/
*Ömer Hayyam ve Rubailer> http://www.dokun.net/omer-hayyam-ve-rubailer/  (bariscik arkadaşımıza teşekkür ediyorum )
*Hotmail Devri Kapanıyor. Şimdi Devir @dokun.net!> http://www.dokun.net/hotmail-devri-kapaniyor-simdi-devir-dokun-net/

Güzel bir düşünce,proje. Bu tür edebiyat ağırlıklı sitelere gençler özellikle önem veriyorlar,başını oyunlardan kaldırabilenler,sokakta aradığını bulamayınca ya ders çalışıyorlar ya şiir falan yazıyorlar. Benim de vardı birkaç yazı,belki ben bile yollayabilirim bir tane. Beğenirsen eklersin,ama aman wareze dikkat :smile:

Ha birde öneri...Siteyi blog sitesinden ziyade java ağırlıklı bir site yap bence...Java konusunda kabiliyetin varsa :smile:

<knight> said:
Güzel bir düşünce,proje. Bu tür edebiyat ağırlıklı sitelere gençler özellikle önem veriyorlar,başını oyunlardan kaldırabilenler,sokakta aradığını bulamayınca ya ders çalışıyorlar ya şiir falan yazıyorlar. Benim de vardı birkaç yazı,belki ben bile yollayabilirim bir tane. Beğenirsen eklersin,ama aman wareze dikkat :smile:

Ha birde öneri...Siteyi blog sitesinden ziyade java ağırlıklı bir site yap bence...Java konusunda kabiliyetin varsa :smile:
Hocam kabiliyet yok vallah. Hiç düşünmedim belki birkaç ay önce birkaç ders alsaydım yapardım :smile:.
Bu da iyi oldu gibime geldi benim. İnşallah bir şeyler çıkar.
Makale, Kompozisyon, Şiir vs. hepsini bekliyorum arkadaşlar. Altında Ad Soyad ya da nickinizi verin onu da yayınlayayım... Emek hırsızlığı olmasın...
Yorumlarınız için çok saolun...
Daha dün açıldı. bugün ayarları yaptım :smile:

Site gerçekten çok hoş ilk girdiğimde "Adam yapmış valla." dedim. Ama ilk gördüğüm cümle şuydu:

"İkinci yarıya girildiğinde A Milli Takımımız güzel oyunu ile maçı 87 – 40 gibi 37 sayı farkla tamamladı."

87 - 40 = 37 :grin: çok doğru

neyse böyle şeyler her sitede olabilir :grin:

ama şimdiye kadar yayınladıkların 1-2 kere okunur, daha yüzüne bakılmaz yazılar :lol: (kötü demiyorum ama kim 1000 tane backlink kazanmak ister misiniz yazısını 2-3 kere okusun)
neyse ben naçizane fikrimi söyleyeyim. Siteye mizah bölümü açın! Amatörler karikatürlerini yayınlasın, halka mal olmuş anonim ama hiç kimsenin bilmediği fıkraları yayınlayın, kendi aklınıza gelen kısa espricikleri falan yazın. samimi söylüyorum, böyle gerçekten komik olan yazıları o an msn de açık olan insanların yarısına okuturum. Ama teknoloji ile ilgili olsa mesela, sadece teknoloji ile ilgilenen arkadaşlarıma atardım.

sitenin ismi bi değişik geldi o başka taraf :grin: ama kim bilir belki ilerde bir fenomen olursun :grin:

saniyeler sonra gelen edüt: söylemeyi unutmuşum çıktığınız bu yolda size İyi Şanslar !!!111!!!bir!

uygar95 said:
Site gerçekten çok hoş ilk girdiğimde "Adam yapmış valla." dedim. Ama ilk gördüğüm cümle şuydu:

"İkinci yarıya girildiğinde A Milli Takımımız güzel oyunu ile maçı 87 – 40 gibi 37 sayı farkla tamamladı."

87 - 40 = 37 :grin: çok doğru

neyse böyle şeyler her sitede olabilir :grin:

ama şimdiye kadar yayınladıkların 1-2 kere okunur, daha yüzüne bakılmaz yazılar :lol: (kötü demiyorum ama kim 1000 tane backlink kazanmak ister misiniz yazısını 2-3 kere okusun)
neyse ben naçizane fikrimi söyleyeyim. Siteye mizah bölümü açın! Amatörler karikatürlerini yayınlasın, halka mal olmuş anonim ama hiç kimsenin bilmediği fıkraları yayınlayın, kendi aklınıza gelen kısa espricikleri falan yazın. samimi söylüyorum, böyle gerçekten komik olan yazıları o an msn de açık olan insanların yarısına okuturum. Ama teknoloji ile ilgili olsa mesela, sadece teknoloji ile ilgilenen arkadaşlarıma atardım.

sitenin ismi bi değişik geldi o başka taraf :grin: ama kim bilir belki ilerde bir fenomen olursun :grin:

saniyeler sonra gelen edüt: söylemeyi unutmuşum çıktığınız bu yolda size İyi Şanslar !!!111!!!bir!
Ben de diyorum çok az farkla yenmişiz :smile: 47 sayı oluyor o zaman değil mi :smile: saolun farkettiğiniz için...
Haklısınız hep aynı kategorilerde yazıyorum. Fakat zamanla bunları yükseltcem. Başka kategorilere de yazacağım :wink:..
Yorumunuz için saolun...

Nasıl kayıt olabileceğim siteye.. Yalnız ben bilimsel makale yazarım... Edebiyatı pek sevmiyorum.

lost_tht said:
Nasıl kayıt olabileceğim siteye.. Yalnız ben bilimsel makale yazarım... Edebiyatı pek sevmiyorum.

Hocam şu an üye olabiliyorsunuz konuyu tekrar okuyun lütfen :wink:
Konumuzda değişiklik yaptık. Tanıtım yazımız değişmiştir arkadaşlar...
Tüm taleworlds üyelerini sitemize beklerim.

Arkadaşlar flood olarak görmeyin lütfen...

Arkadaşlar sitemize birkaç kategori daha ekleme kararı aldım :smile:...
Konuya da yazdım kategorilerimizi...
Artık sitemize üye olup makale , yazı, kompozisyon , şiir gönderebilirsiniz :wink:

sitenin derinliklerine indimde çok hoş @dokun.net ile biten mail adresleri falan çok hoş :grin: büyük emek var valla :grin: devam edin

Değerli yorumlarınız için saolun...
Çok değişik projelerim olacak dokun.net için ama yavaş yavaş yapacağız bu projeleri :smile:...

Dartlemal yazılarını bekliyorum
Bariscik ömer hayyam ile ilgili makaleni yayınladım fakat diğer yazın 2 cümle olduğu için maalesef yayınlamadım. O yazına birkaç cümle daha ekle onu da yayınlayayım :wink:... Çok saol gönderdiğin yazılar için...

Arkadaşlar sitemize yepyeni makaleler geldi sıcak sıcak. Okumanızda yarar var...

*Kendi Oyununu Kendin Yap! Hem de Bedava. > http://www.dokun.net/kendi-oyununu-kendin-yap-hem-de-bedava/
*Bedava Online Site Yapma Servisleri > http://www.dokun.net/bedava-online-site-yapma-servisleri/

bariscik said:
Ceoleq bir yanlışlık olmuş :grin: ben tek yazı yazdım. Demek ki diğerini yanlışlıkla gönderdim :smile:

Öyle mi? Tamam o zaman sorun yok. Bu arada yanlışlıkla gönderdiğin "Nizamülmülk" başlıklı :wink:... Ehhh sen yazmak istedin böyle bir yazı fakat sonra vazgeçtin. Ama yazarken otomatik olarak taslağa alıyor site :wink:. Belki ondandır.

bariscik said:
Vazgeçmedim. Elimde yeterli kaynak yok. Şu an yazıyorum. Ama şüphede kaldığım bir kaç yer var. Onları tamamlayıp gönderirim :smile:
Peki hocam sabırsızca bekliyorum :smile:
kolay gelsin size...
Bu arada pm atıyorum size bir okursanız :wink:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom