Doctor Who - 10x12

Users who are viewing this thread

Airami said:
Bu Ashildr önümüzdeki sezonlarda gelir bence ara sıra. Jack Harkness'tan nahsetmesi de güzeldi Doktor'un, son bölümlerde hep eskilerden bahsediyorlar, bir Jack falan görsek güzel olurdu aslında. Bu arada Martha ve Mickey Unit'te çalışıyorlardı en son, onlar da arada bir gözükse hoş olabilir.
Jack Harknes'in hikayesi çok iyiydi harbiden. Boe'nun yüzü olarak öldüğü sahne ağlatmıştı :razz:

Airami said:
Bu Ashildr önümüzdeki sezonlarda gelir bence ara sıra. Jack Harkness'tan nahsetmesi de güzeldi Doktor'un, son bölümlerde hep eskilerden bahsediyorlar, bir Jack falan görsek güzel olurdu aslında. Bu arada Martha ve Mickey Unit'te çalışıyorlardı en son, onlar da arada bir gözükse hoş olabilir.

Ashildr sabit doctor who tayfasına eklenebilir. bir zamanlar jack harness'in, veya şu anda londra'da takılan Madame Vastra, Jenny Flint ve Strax'ın olduğu gibi

G. O. T.  başlayıncaya kadar aryamız oldu Ashildr, bu kızıda sevmiyorum daha iyi bir oyuncu yokmuydu. Jest ve mimikleri tam oturmuyor sanki rolüne.

Alhedras said:
flash flash flash

clara gidiyor mu? ay keşke gitse  :mrgreen:

Bu sezon zaten gidecek kesin ama şimdi gideceğini kimse beklemiyordu, giderse sürpriz olur birazcık ama sanmıyorum yani en azından sezon finalinde gider bence.

Sezonun en zayıf bölümü buydu bence. İyi, güzel gidiyordu da sonu çok basit geldi gibi. Bölümün aslında 2 bölüm olarak çekildiğini sonra 1'e düşürüldüğünü okudum bir de.

En son çıkan kumadamın tutsak 0 olması güzel bir ayrıntıydı. İleride tekrardan değinirler bence bu bölümdeki konuya çünkü gerçekten oldu bitti gibi oldu.

Airami said:
Sezonun en zayıf bölümü buydu bence. İyi, güzel gidiyordu da sonu çok basit geldi gibi. Bölümün aslında 2 bölüm olarak çekildiğini sonra 1'e düşürüldüğünü okudum bir de.

En son çıkan kumadamın tutsak 0 olması güzel bir ayrıntıydı. İleride tekrardan değinirler bence bu bölümdeki konuya çünkü gerçekten oldu bitti gibi oldu.

Ben yaraticiligini begendim bu bolumun. Bu arada yaraticiliktan kastim toz canavarindan cok kurgu.

Tutsak 0 ceviri hatasi. Hasta 0 olmali o. Yani ilk hasta/morpheus'u kullanan ilk kisi.

İzlerken ben de bir gariplik hissettim orada demek ki ondan, kısık sesle izlediğim için karıştırmış olabilirim.

Tenzō said:
Airami said:

Ben yaraticiligini begendim bu bolumun. Bu arada yaraticiliktan kastim toz canavarindan cok kurgu.

Tutsak 0 ceviri hatasi. Hasta 0 olmali o. Yani ilk hasta/morpheus'u kullanan ilk kisi.

Yaratıcılığı güzel ancak geneline bakınca en zayıf bölüm buydu bence.

Zayif olmasina hic lafim yok, ki bu bolumun yazari ile "Victory of the Daleks" bolumunu yazan kisi ayni. Hani su jelibon renkli Daleklerin ortaya ciktigi ve pervaneli ucaklarla uzayda Dalek gemisi bombaladiklari bolum.

Benim hosuma giden nokta daha once Doctor Who'da denemedikleri bir anlatim tarziyla orjinal bir kurguyu birlestirmis olmalari. Ne kadar bunu isleyis sekilleri zayif kalsa da fikirden oturu ilgincti bana gore.

Amy Pond kaçırıldığında evreni toplayan Doktor, Clara'nın ölümünden sonra neler yapar tahmin bile edemiyorum.
12249642_10156274435030644_8682815106186254210_n.jpg

Back
Top Bottom