Doctor Who - 10x12

Users who are viewing this thread

Doctor Who hakkında konuşabiliriz burada. Bölüm ile ilgili bilgi vereckeseniz spoiler içine alın. İleride ufak bir tanıtım şeysi yazarım belki.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Keşke copy/paste'yi bu kadar bariz kullanmasaydın. Konu düzenini gören gözüne sonik tornavida sokar yahu.

Başka bi forumda da yayınlamıştım bunu direk aldım ve bazı yerleri kendim eklemek için bir şeyler yazıyorum onlar bitince değiştireceğim zaten

Yok, Sadece yazı ve ufak bir resim hiç de çekici değil. Aksine bir iticilik var. Doctor Who gibi bir seri daha ihtişamlı bir konuyu hak ediyor. Şu ana kadar gelen geçen doktorlardan tut da oyunculara kadar birçok şeyi içermesi gerekir bence.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Yok, Sadece yazı ve ufak bir resim hiç de çekici değil. Aksine bir iticilik var. Doctor Who gibi bir seri daha ihtişamlı bir konuyu hak ediyor. Şu ana kadar gelen geçen doktorlardan tut da oyunculara kadar birçok şeyi içermesi gerekir bence.

İşte hepsini yazıyorum ve birkaç resim yani o bitince konuyu baştan değiştireceğim

en sevdiğim dizidir doctor who.

son sezon hakkında (7. sezon 5. bölümden itibaren)
bence bu sezon beklediğim kadar eğlenceli ve akıcı geçmiyor. pondların yerini dolduramadı gibime geliyor yeni yol arkadaşı.

akilliteyp said:
en sevdiğim dizidir doctor who.

son sezon hakkında (7. sezon 5. bölümden itibaren)
bence bu sezon beklediğim kadar eğlenceli ve akıcı geçmiyor. pondların yerini dolduramadı gibime geliyor yeni yol arkadaşı.

Şimdi 2.5 sezondur oynayan ve Doctor un ailesinden olan Pond lar bu sezon özlenecek gibime geliyor gelecek sezon yada sezonun son bölümleri Clara ya alışacağız çünkü David Tennant gittikten sonra da Matt e alışması zor diyorlardı

Clara Oswin Oswald sevdim bu kızı ya.O değilde bizim sınıfta ona çok benzeyen veya benzettiğim bir kız  var.Bu kadar benzerlik olmass.O değilde yeni gelecek bölümü çok merak ediyorum Tardisin içini baya gezeceğiz gibi.  :mrgreen:

TheDoctor said:
Clara Oswin Oswald sevdim bu kızı ya.O değilde bizim sınıfta ona çok benzeyen veya benzettiğim bir kız  var.Bu kadar benzerlik olmass.O değilde yeni gelecek bölümü çok merak ediyorum Tardisin içini baya gezeceğiz gibi.  :mrgreen:

Gelecek bölüm Tardis'in bazı sırları açığa çıkacak galiba

En sevdiğim dizilerden 2. sıradadır Doctor Who. 4. doktor da en sevdiğim doktordur.
tom_baker.jpg

Ezio Auditore (1459) said:
The name of the doctor'u heyecan ile bekliyoruz.

Aslında adı belli. Öğrenmek isteyen mesaj atabilir. :smile:

Sempiternus said:
En sevdiğim dizilerden 2. sıradadır Doctor Who. 4. doktor da en sevdiğim doktordur.
tom_baker.jpg

Adını at bana özelden :razz:

Bence o beyaz sırf ağzı olan ucubeler sessizlik üyesi ve bu işin içinde büyük Zeka 'da var ve tabii ki River'ın mezarı  ... Güzel bir bölüm olacak bekliyoruz

Belki bilmeyen vardır : 50. Yıl Özel Bölümü'nde Matt ve David birlikte oynayacaklar.

Sempiternus said:
tom_baker.jpg

Seni tumblr'cı seni. bu konuya atanı eşekler... siz anladınız.

Adını öğrenmek istemiyorum... şimdilik.

@Larten:
The Whispermen Sessizliğin düşmanı :smile:.
Dikkat ettiysen birinin burnu ve gözü var ağzı yok diğerinin ağzı var burnu gözü yok. Bu bir.
Sessizlik sorunun sorulmamasını istiyor Whispermen ise sorulmasını.

@Yalpağan: 2 saat olacakmış orası kesin değil.
Ama 3D olacağı kesin.
ve Zygon Sehpa denen yaratıklar da olacak.

@Larten:
The Whispermen Sessizliğin düşmanı :smile:.
Dikkat ettiysen birinin burnu ve gözü var ağzı yok diğerinin ağzı var burnu gözü yok. Bu bir.
Sessizlik sorunun sorulmamasını istiyor Whispermen ise sorulmasını.
O zaman bence Büyük Zeka sessizliğin düşmanı olabilir

Yalpağan said:
Dalek! Dalek!

Ha bide o konu var ; Oswin bu daleklerin hafızasından Doctor'u sildi ama daleksiz Doctor Who olmaz onu nasıl bağlayacaklar acaba ?

[/quote]sıktı la onlar :grin:
[/quote]

Hiç öyle olur mu ?  :razz:

Back
Top Bottom