Konu sadece İktidarın Bayrağı halı olarak kullanması değil.Genel olarak dediğin gibi zaten.Realist Kupa said:Bayrağı halı niyetine kullanan iktidardan ne bekliyordunuz?
O niye süre veriyor? Bizimkiler de ''Şu günde şu olacak o kadar" diyecek cesaret yok,BDP olayın devam etmesi için sadece süreyi uzatıyor,her hareket çıkar üzerine kurulu.snowdrop said:Sonra bdp li şerefsizin biri 1 temmuza kadar süre veriyo noluyo lan sinirim bozuldu.
Çok birşey söylemeyeceğim, şu mesajda Megadeth çok iyi anlatmış düşüncelerimi. Ülkeyi yıllardır götürüyorlardı, kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi bir bayrak inince mi herkes bu kadar aslan kesildi, vatanını önemser oldu ?Megadeth said:Olay bir çeşit provakasyon. Kim, neyi provoke ediyor bilmiyorum ama AKP ve PKK karşılıklı kızıştırıyorlar işi. Terör geri dönecek gibi. PKK eylemlere ufaktan başladı. Apo ile bile zıt düştüler. Önümüzdeki günlerde göreceğiz neler olacak.
Onun dışında, gerçekten bu kadar önemsiyormusunuz bu durumu ? Ülkenin bağımsızlığı kalmamış (gerçi, hiç olmuş mu acaba). Uluslararası saygısı kalmamış. PKK ile müzakereye gidilmiş. Devlet kendi vatandaşlarını, hatta çocuklarını öldürmeye başlamış. Emperyalist güçler fink atıyor. Çıt yok. Ama bayrak direkten inince aslan kesiliyor herkes. Milliyetçi açıdan bile anlamıyorum sizleri. Neyzen Teyfik'in şiiri vardı ya. Onun gibi olmuş.
Bir sorum var, bayrağı bir insan hayatından değerli yapan nedir ?
Ben de böyle düşünüyorum şahsen.Bunlar elektriği suyu kaçak kullanıyor biz ödüyoruz, devlete zarar veriyorlar biz vergilerimizle ödüyoruz. Türkiye'nin kangrenli parmağı resmen bunlar. Keselim atalım, verelim bunlara Kürdistan'ı, ne yaparlarsa yapsınlar, kendileri geçinsinler bakalım geçinebiliyorlar mı.
İyide Türkler zaten doğudan gelmedi mi Anadoluya?Neutron!1! said:Doğu ne zaman bizim oldu ki bu zamanlar bizim olsun
1071 zamanında Doğu Anadolu'da Mervani Devleti vardı,Kürt devleti.Bizans ile mücadele için Malazgirt Savaşı'nda Alparslan'a askeri yardımda bulunduğu bilinir.Biz henüz gelmeden onlar vardı yani,Kürtler baştan beri Anadolu'da yaşayan köklü bir halktır.colombos said:İyide Türkler zaten doğudan gelmedi mi Anadoluya?Neutron!1! said:Doğu ne zaman bizim oldu ki bu zamanlar bizim olsun
He yav he.İlk insanlar da kürttü zatenSewerus said:1071 zamanında Doğu Anadolu'da Mervani Devleti vardı,Kürt devleti.Bizans ile mücadele için Alparslan'a askeri yardımda bulunduğu bilinir.Biz henüz gelmeden onlar vardı yani,Kürtler baştan beri Anadolu'da yaşayan köklü bir halktır.colombos said:İyide Türkler zaten doğudan gelmedi mi Anadoluya?Neutron!1! said:Doğu ne zaman bizim oldu ki bu zamanlar bizim olsun
Oooo sen bilmiyorsun galiba Bizans Kürt devleti.Bir sürü İstanbullu Kürt arkadaşım var benim.Hatta asıl Bizans sarayı Okmeydanında bulunuyor.O tarihi yarım ada filan hep yalanErozbey said:Yakında XI. Konstantin kürt çıkarsa şaşırmam. 1071 yılında Doğu Anadolu'da Ermeni krallık ve Doğu Roma İmparatorluğu vardı.
Sewerus said:Azıcık ciddiye alsanız? En basit kaynak http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mervaniler
Hatta Mervani Hükümdarı Nasır,Alparslan'a tabi oluyor.Eroz,dediğin devletler zaten orada vardı,dediğimle ne alakası var? Sen şaşmaya devam et.
Burada isteyen istediği şeyi yazar. Elinde önemli bir kaynak var mı? İnternet araştırmasıyla olmuyor.Bu maddedeki bazı bilgilerin kaynağı belirtilmemiştir. Ayrıntılar için maddenin tartışma sayfasına bakabilirsiniz.Maddeye uygun biçimde kaynaklar ekleyerek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz.
Zaten en basit kaynak dedim fazla ciddiye almadan.Tarih kitaplarını alıp,kaynak diye adresine kargo mu ettireyim? İsteyen istediğini yazsın,bende istediğim gibi cevap vereyim,ne var bunda?Størtbeck said:Sewerus said:Azıcık ciddiye alsanız? En basit kaynak http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mervaniler
Hatta Mervani Hükümdarı Nasır,Alparslan'a tabi oluyor.Eroz,dediğin devletler zaten orada vardı,dediğimle ne alakası var? Sen şaşmaya devam et.Burada isteyen istediği şeyi yazar. Elinde önemli bir kaynak var mı? İnternet araştırmasıyla olmuyor.Bu maddedeki bazı bilgilerin kaynağı belirtilmemiştir. Ayrıntılar için maddenin tartışma sayfasına bakabilirsiniz.Maddeye uygun biçimde kaynaklar ekleyerek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz.