Diyarbakır Lice'de Türk Bayrağı İndirildi

Users who are viewing this thread

Adamlar yolları kapatır kimlik kontrolü yapar bu da yetmez tutarlar bayrağı indirirler sonuç seyrederiz.
İstanbul da orda burda 3 - 5 gariban öğrenci eylem yapar sonuç gaz bombası, gözaltı. Adaletini seviyim Türkiye.

Gerekirse binlerce asker gönderip kim varsa yoksa karşı çıkan onlara gününü göstermek yerine laf olsun diye dağda 30 asker gezdiriyoruz sizce de doğal değil mi artık bu olanlar.

snowdrop said:
Sonra bdp li şerefsizin biri 1 temmuza kadar süre veriyo noluyo lan sinirim bozuldu.
O niye süre veriyor? Bizimkiler de ''Şu günde şu olacak o kadar" diyecek cesaret yok,BDP olayın devam etmesi için sadece süreyi uzatıyor,her hareket çıkar üzerine kurulu.
Zamanında sen çık Tatlıses'le miting sahnesine özgürlük,kardeşlik de...Olacağı buydu,hiç üzülmedim, kazdığımız kuyuya yine biz düştük.

Megadeth said:
Olay bir çeşit provakasyon. Kim, neyi provoke ediyor bilmiyorum ama AKP ve PKK karşılıklı kızıştırıyorlar işi. Terör geri dönecek gibi. PKK eylemlere ufaktan başladı. Apo ile bile zıt düştüler. Önümüzdeki günlerde göreceğiz neler olacak.

Onun dışında, gerçekten bu kadar önemsiyormusunuz bu durumu ? Ülkenin bağımsızlığı kalmamış (gerçi, hiç olmuş mu acaba). Uluslararası saygısı kalmamış. PKK ile müzakereye gidilmiş. Devlet kendi vatandaşlarını, hatta çocuklarını öldürmeye başlamış. Emperyalist güçler fink atıyor. Çıt yok. Ama bayrak direkten inince aslan kesiliyor herkes. Milliyetçi açıdan bile anlamıyorum sizleri. Neyzen Teyfik'in şiiri vardı ya. Onun gibi olmuş.

Bir sorum var, bayrağı bir insan hayatından değerli yapan nedir ?
Çok birşey söylemeyeceğim, şu mesajda Megadeth çok iyi anlatmış düşüncelerimi. Ülkeyi yıllardır götürüyorlardı, kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi bir bayrak inince mi herkes bu kadar aslan kesildi, vatanını önemser oldu ?

Mandalorian'ın eskilerde bir konusu vardı, Kürdistan hakkında şöyle bir yorum yapmıştı;
Bunlar elektriği suyu kaçak kullanıyor biz ödüyoruz, devlete zarar veriyorlar biz vergilerimizle ödüyoruz. Türkiye'nin kangrenli parmağı resmen bunlar. Keselim atalım, verelim bunlara Kürdistan'ı, ne yaparlarsa yapsınlar, kendileri geçinsinler bakalım geçinebiliyorlar mı.
Ben de böyle düşünüyorum şahsen.

colombos said:
Neutron!1! said:
Doğu ne zaman bizim oldu ki bu zamanlar bizim olsun
İyide Türkler zaten doğudan gelmedi mi Anadoluya?
1071 zamanında Doğu Anadolu'da Mervani Devleti vardı,Kürt devleti.Bizans ile mücadele için Malazgirt Savaşı'nda Alparslan'a askeri yardımda bulunduğu bilinir.Biz henüz gelmeden onlar vardı yani,Kürtler baştan beri Anadolu'da yaşayan köklü bir halktır.
Orta Asya'dan geldik gelmesine de bunu herkes ''Kayı Boyu'' olarak biliyor,yanlıştır.Bizans'ın süvarilerinin çoğunluğunu Peçenekler oluşturuyordu.Malazgirt'e önem vermemin sebebi,bu savaş ile Türkler Anadolu'ya ilk adımını atmamıştır.Eğer öyle olsaydı bilmediğimiz topraklarda nasıl süratle ilerlerdik?

Sewerus said:
colombos said:
Neutron!1! said:
Doğu ne zaman bizim oldu ki bu zamanlar bizim olsun
İyide Türkler zaten doğudan gelmedi mi Anadoluya?
1071 zamanında Doğu Anadolu'da Mervani Devleti vardı,Kürt devleti.Bizans ile mücadele için Alparslan'a askeri yardımda bulunduğu bilinir.Biz henüz gelmeden onlar vardı yani,Kürtler baştan beri Anadolu'da yaşayan köklü bir halktır.
He yav he.İlk insanlar da kürttü zaten

Erozbey said:
Yakında XI. Konstantin kürt çıkarsa şaşırmam. 1071 yılında Doğu Anadolu'da Ermeni krallık ve Doğu Roma İmparatorluğu vardı.
Oooo sen bilmiyorsun galiba Bizans Kürt devleti.Bir sürü İstanbullu Kürt arkadaşım var benim.Hatta asıl Bizans sarayı Okmeydanında bulunuyor.O tarihi yarım ada filan hep yalan

Daha neler neler olucak.. Bu işin vaselin kısmı.. Asıl şov vaselinden sonra..Neden diğer devletler gibi adam akıllı yaşayamıyoruz.. Bağlı olduğun devlet neyse o olucak.. Kimse birbirini ezmeyecek.. Menfaatci bir toplum olmayacak.. Kimse kimseye karışmayacak.. Görüşlerden dolayı yargılanmayacak.. Sanırım Türkiye'de olunca istediklerim abartıya kaçıyor.. Bayrak indirince ne geçiyorsa eline kur Kürdistanı 1 hafta sonra ABD kucağına otururlar.. Böyle özgürlük olmaz.. Ama yapacak birşey yok.. Seyretmek düşer bana ne kadar çabalasam boş oluyor da ondan seyredicem..

Sewerus said:
Azıcık ciddiye alsanız? En basit kaynak http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mervaniler
Hatta Mervani Hükümdarı Nasır,Alparslan'a tabi oluyor.Eroz,dediğin devletler zaten orada vardı,dediğimle ne alakası var? Sen şaşmaya devam et.
Bu maddedeki bazı bilgilerin kaynağı belirtilmemiştir. Ayrıntılar için maddenin tartışma sayfasına bakabilirsiniz.Maddeye uygun biçimde kaynaklar ekleyerek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz.
Burada isteyen istediği şeyi yazar. Elinde önemli bir kaynak var mı? İnternet araştırmasıyla olmuyor.

Edit: Din İslam mı?  :eek:

Størtbeck said:
Sewerus said:
Azıcık ciddiye alsanız? En basit kaynak http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mervaniler
Hatta Mervani Hükümdarı Nasır,Alparslan'a tabi oluyor.Eroz,dediğin devletler zaten orada vardı,dediğimle ne alakası var? Sen şaşmaya devam et.
Bu maddedeki bazı bilgilerin kaynağı belirtilmemiştir. Ayrıntılar için maddenin tartışma sayfasına bakabilirsiniz.Maddeye uygun biçimde kaynaklar ekleyerek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz.
Burada isteyen istediği şeyi yazar. Elinde önemli bir kaynak var mı? İnternet araştırmasıyla olmuyor.
Zaten en basit kaynak dedim fazla ciddiye almadan.Tarih kitaplarını alıp,kaynak diye adresine kargo mu ettireyim? İsteyen istediğini yazsın,bende istediğim gibi cevap vereyim,ne var bunda?

Back
Top Bottom