Diyaloglardaki eksiklikler

Users who are viewing this thread

cihangozcu

Recruit
Arkadaşlar ben oyunu geneli itibariyle beğendim, güzel olmuş grafikler oynanış falan. Ama diyalog gerçekten çok az. Crash hatalarına hiç gimeyeceğim onlar zaten ilerde kesinlikle düzeltilir.
-Evlilik olayı hadi olsun bitsine getirilmiş kadınla konuşuyosun ikna ettin git babama diyo baba direkt para istiyo verdin mi verdin okey o zaman evlendiniz. Ne bileyim en azından ufak bi sinematik bi şey yapsaydınız yoldaşlar falan gelseydi düğüne tatlı bi şey olurdu.
-Evlendikten sonra kadının konuşması bomboş konuşmalar. hiç evlilikle alakalı bir şey yok hatta ilk gittiğimde "Kuzen" "Kaptan" falan diyor. bunların düzeltilmesi gerek. Çocuk yapmışız en azından onunla alakalı bir şeyler konuşalım çocuklar nasıl falan diyelim. Sadece klandaki görevinle ilgili ve birliğime katıl diyebiliyoruz.
-Çocuk konusu.. Ya yapmışım 5 tane velet, birini bari koyun şu kale avlusuna, baba desin koşsun gelsin oyun falan oynayalım ilişkimiz artsın. Kağıt üstünde çocuk var ama anladığım kadarıyla 18 yaşına gelene kadar kendisini göremiyoruz.
-18 yaş demişken bu oyunda 18 sene gitme ihtimalimiz yok gibi bir şey. Güncellemeyle düzeltildi falan dediler ama aşırı fazla savaş dönüyor ve tüm krallıklar eşit değilmiş gibi bir hal var. Hadi diyelim ki çok uzaklara gitmediler. E yine krallıklar bitiyor. Warband'de bunun olması en azından uzun sürüyordu bunda 300 gün içerisinde en az iki krallığa veda ediyoruz. (Güncelleme öncesi tüm krallıklar gidiyordu.)
-Yoldaşlara biraz daha anlam yükleyin lütfen, yanımızda dolanıyorlar yaptıkları hiçbir şey yok. biraz onların da diyalogları olsun. konuşalım dertlerini söylesinler aralarında tartışsınlar.
-Görev sayısı çok az ve sürekli kendini tekrar ediyor. Yok efendim kan davası, yok babacım bi tane casus var; e kardeşim bir güzel iki güzel de sürekli de aynı şeyleri yaptırmayın be, biraz daha farklı şeyler getirin.
-Ün muhabbetini biraz daha açabilirsiniz. 100 ün 200 ün değil de sayılarla birlikte "Tanınmamış", "Bölgede biliniyor" gibi detaylar hoş olur.
-Savaşlarda düşmanın gerçekten hiçbir taktiği yok. En zorda denemedim hiç ama diğerlerinde AI fazlasıyla yetersiz kalmış.
-Kral olunca lütfen insanların bizimle konuşması değişsin, LÜTFEN! Allah'ın çapulcusu, gelmiş krala artistlik yapıyor. Şehrin içindeki haydutlar bize bulaşırsan kötü olur diyor. ULAN BEN KRALIM KRAL. En azından o gücümüzü hissettirmeli oyundaki diyaloglar.
-Adamın babasını infaz etmişim, benimle -100 ilişkisi var; "Seni tanımıyorum" diyerek söze başlıyor. Lan ben senin babanı öldürmüşüm babanı. Kafasını kesip ite köpeğe yedirmişim, nasıl tanımıyorsun. -100 ilişki nereden geliyor o zaman? Bunlara dikkat edilmesi gerek.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım çalışanlardan bunları gören olur ve en azından bir kısmını oyuna eklerler. Daha sonra bir şeyler görürsem buraya ekleme yapacağım.
 
kardeşim burada sadece diyaloglar üzerinden konuştum ama daha bir sürü sorun var, bunların hepsini umarım görürler. Forumda açılan her konunun değeri çok yüksek. Biz bu oyunun kötü özelliklerini oyun mükemmel bir hale gelsin diye söylüyoruz. Tüm dünyada milyonların oynadığı bir oyun olsun istiyorum ben. Umarım yapımcılar bu yorumları dikkate alır ve istediğimiz gibi kusursuza yakın bir hale getirirler.
 
Muhtemelen halihazırda yazılmış bir ton text var, fakat daha oyuna entegre edilmedi. Yapay zeka,hata ayıklama,optimizasyon gibi konular şu an ilk hedefleri gibi ardından eklenen içerikler ile doyurucu diyaloglar göreceğizdir diye umut ediyorum.
 
Hocam benim üzüldüğüm nokta 8 senedir hala bu kadar tamamlanmamış bir diyalog sisteminin olması. Oyunun zaten büyük bir kısmını bunlar oluşturuyor. Tamam savaş odaklı bir oyun olabilir ama sadece bunu istesek zaten 500vs500 boş savaş açma modunu getirmişler, oradan oynardık. Seslendirmenin neredeyse hiç olmadığı bir oyunda diyalogları da şimdiye kadar büyük ölçüde bitirmelerini beklerdim.
 
Hocam benim üzüldüğüm nokta 8 senedir hala bu kadar tamamlanmamış bir diyalog sisteminin olması. Oyunun zaten büyük bir kısmını bunlar oluşturuyor. Tamam savaş odaklı bir oyun olabilir ama sadece bunu istesek zaten 500vs500 boş savaş açma modunu getirmişler, oradan oynardık. Seslendirmenin neredeyse hiç olmadığı bir oyunda diyalogları da şimdiye kadar büyük ölçüde bitirmelerini beklerdim.
Ellerinde hazır olup bahsettiğimiz diğer sorunları halledince ekleyeceklerini ümit ediyorum
 
Back
Top Bottom