BlackGate said:
Baltaci said:
Asla baltaladığımı düşünmeyin ama,türk oyuncularının bahse girerim %80'i kural tanımaz,rol bilmez.%20lik kısım kendini bilir zaten.Adam gidip 'yük atı' diyemiyor da 'cart horse' diyor.Gidiyor rol yapmadan ata biniyor kaçıyor.Bunlardan çok var.Kaliteli rol sunucakmışsınız,harika,cidden harika bir sunucu.Ama bahsine girerim bu ceza sistemini server popülasyonu düşmesin diye bazen uygulamaktan kaçınacaksınız.Nedenini söyledim zaten.
güldürdün

benim asla acımam olmaz ben eskiden adminliğini yaptığım sunucuda atıyla çarpıp trollediği için en az 15 kişiyi banladım bunu buradakilere sorabilirsin arthur trollerken banladım darklordu banladım o yüzden bunların acısı merak etme bandan asla çekilmem 5 kişimi olucak ? olsun adam gibi olsunlar yeter

sen o konuda canını sıkma
Öncelikle merhaba,Arthur ben.Beni tam olarak ne zaman "trollerken" görüp banladığını söyleyebilir misin?Şimdiye kadar hiç bir türk sunucusundan yasaklanmadım.Sana sadece umarım başarılı olursunuz,size karşı bir sorunum olmadığını söyleyecektim.Kaldı ki sizi kıskanmamız için bir sebep yok,Vintas'ın amacı oyunculara rol ortamını öğretmek,sağlamaktı.İlk hafta bunu başardık lakin ilerleyen zamanlarda adminlerin tatile gitmesi,server yüzünden kendilerine vakit ayıramaması gibi sebeplerden dolayı serveri kapattık.Ha olur da sizin serverde rol olursa,adminler adil ve oyunculara karşı saygılı olursa,sizin adınıza ben sevinirim.Söyleyeceklerim bu kadar,başarılar